Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med 5 måltider om dagen

Konseptet bak å miste vekt ved å spise 5 måltider om dagen er å spise mindre måltider oftere, og for å dempe sultfølelse som de skjer. Hoved triks for å miste vekt på denne måten er å spise kalorifattig mat, og for å være sikker på å trene hver dag. Hvert måltid bør bestå av noe annet, og du bør sørge for at du spiser en godt balansert kosthold.

Hvordan å miste vekt med 5 måltider om dagen

•  Spis fiber til frokost. Frokost er dagens viktigste måltid på dagen for folk som prøver å gå ned i vekt. Du bør spise noe som inneholder fiber på denne tiden for å få kroppen i bevegelse. Gode ​​kilder til frokost fiber er hele korn havre toast og frukt som pærer. Også, spise frokost innen en time av waking rids kroppen av den første morgen sult og begeistrer stoffskiftet.

Grab noe neste gang du føler deg sulten etter frokost som du liker å spise, men legger ikke mange kalorier i kostholdet ditt. Et godt eksempel vil være en del av frisk frukt eller en liten pose med kutt gulrøtter og selleri. Uten tvil, et par timer etter frokost vil du begynne å føle sulten. Dette er et kritisk punkt for morgen kosthold. Hvis du er vant til å omgi deg med høy-kalori mat, vil du trenge litt viljestyrke. Denne andre måltid bør være noe lite, men sunt som vil tidevannet deg over til lunsj.

Gjør hver av de fem måltider noe sunt. Hold deg til en matvare eller to små elementer. Målet med de fem måltider om dagen bør være å spise noe fra hver matvaregruppe minst én gang. Matvaregruppene inkluderer brød, kjøtt og fjærfe, meieriprodukter, frukt og grønnsaker.

Munch på en salat med lav-kalori dressing eller eddik som dressing til lunsj. Denne typen lunsj gir deg de vegetabilske næringsstoffene du trenger for å komme gjennom ettermiddagen. Ha fjerde måltid midten til sent på ettermiddagen, og den femte måltid på om middag time. Igjen, ikke har store måltider. Ditt siste måltid på dagen, faktisk, bør være den minste måltid.

Tell kalorier. Enhver kalorireduksjon for noen brukes til en høy-kalori diett vil føre til vekttap. En god kalori teller for de fleste individer varierer fra 1200 til 1600 kalorier per dag for å gå ned i vekt. Dette er en reduksjon på minst 20 prosent av de vanlige 2000 kalorier en gjennomsnittlig person inntar i løpet av en gjennomsnittsdag. Hvis du har tenkt ut hver av dine 5 måltider om dagen og telle kalorier i hver, kan de legge opp til en stor reduksjon i kalorier og gi deg den ekstra forbrenningen øker du trenger på ulike steder i løpet av dagen. Du kan gjøre noen måltider omfatter flere kalorier enn andre.

Hint

  • Spise fem forskjellige tider i løpet av dagen øker stoffskiftet ved fem ulike anledninger hver dag.
  • Unngå å spise noe etter den femte måltid på dagen. Spise etter middag timen ikke alltid tillate kroppen å ha nok tid til å fordøye maten. I stedet lagrer den maten som fett.