Digidexo.com

Viktigheten av vann i Vekttap

La oss innse det, er vekttap vanskelig. Uansett hva "diett" du velger, det tar tid å ta av de ekstra pounds. Langsom og lett er den beste måten for varig vekttap uten lidelse gjennom en kjepphest, quick-tap diett. Nøkkelen til vekttap er og har alltid vært synkende kaloriinntaket samtidig som du øker din fysiske aktivitet.

Det er imidlertid en spesiell ingrediens som kan hjelpe deg i din innsats for å miste dem pounds: vann.

Riktig Hydration for å gå ned i vekt

Vann transporterer avfallsprodukter, sloughed-off fettceller og giftstoffer ut av kroppen din, spesielt viktig når du er på slankekur. Det kan gjøre at du føler deg mettere etter et måltid, og gjøre deg mindre sulten før et måltid.

Visste du at mange ganger når du føler trang til å spise det er faktisk et signal fra hjernen din at kroppen din trenger vann? Det er sant, ifølge Brigham & Women Hospital. Så i stedet for å spise en matbit, drikke et glass vann og vent i 15 minutter. Sjansen er din sult vil forsvinne.

Vann hjelper også redusere appetitten, ifølge Science Daily, og rent vann ikke har kjemikalier og den ekstra koffein av diett brus, noe som kan være et vanndrivende. Trenger du en pause fra vanlig vann? Legg en sitronskive.

Enkelte matvarer inneholder en betydelig mengde vann, som for eksempel vannmelon, selleri og rå gulrot, og har få kalorier. Noen ganger knase er alt du trenger for å tilfredsstille den ideen at du trenger å spise. Vi faktisk ta i om lag 20 prosent av våre væskebehov fra matvarer.

Hydrering under trening

Ta ekstra forholdsregler for å sikre riktig fuktighet når du trener ved å drikke væske før, under og etter treningsøkten, anbefaler Mayo Clinic. Du må erstatte det du svette ut. I varmt vær eller spesielt lange økter, kan det være lurt å vurdere en sportsdrikk for å beskytte mot hyponatremi, som er utgangspunktet en natrium ubalanse som kan bli forverret ved å drikke mer vann.

For mye av en god ting

Å drikke for mye vann kan være skadelig for nyrene dine, så ikke overdriv. Drukket seks til åtte 8-oz. glass vann daglig er riktig mengde for å holde systemet kjører perfekt, ifølge Mayo Clinic. Å drikke for mye vann tapper kroppen for nødvendig natrium. Hvis urinen er klar, du drikker nok.