Digidexo.com

Qi Gong Intern Healing

Qi Gong Intern Healing


Qi gong, noen ganger stavet chi kung eller chi kong, omfatter mange kinesisk kamp og healing arts. To av de mest kjente opptreden i henhold qi gong er gong fu, noen ganger stavet kung fu og tai qi, eller tai chi. Praksisen med qi gong er utviklet for å øke styrke og vitalitet av en persons chi gjennom ulike øvelser som samler chi og distribuere den i hele kroppen.

Qi Forklart

Qi, eller chi, er den livskraft til stede i alle levende ting. Qi kan manipuleres gjennom akupunktur, akupressur, gua sau og kopping eller gjennom tradisjonelle kinesiske medisinske urter. I tillegg er det øvelser som du kan styrke din qi, herunder generell qi gong, tai chi chuan eller andre kampsporter. Begrepet qi er til stede i forskjellige kulturer, og "ki" i Akido refererer til manipulering av qi livskraft.

Qi og fysiske systemer

En ubalansert qi eller qi som er for varm, varm, kald eller kulde kan utløse symptomer i form av fysisk sykdom. Omvendt kan et problem med et organ utløse en ubalanse i qi. Tradisjonelle kinesiske leger ofte ane en persons qi å diagnostisere interne fysiske problemer.

Qi Balance

Et problem med qi kan være en ubalanse i yin og yang. For optimal helse, må yin og yang være ubalanse. Hvis qi er forskjøvet mot den ene eller den andre, kan det både føre til interne fysiske problemer og være en indikasjon på eksisterende fysiske problemer. Blant andre behandlinger, som akupunktur og urter, kan qi gong bidra til å re-balansere qi.

Qi Heat

Qi kan også være i andre ubalanserte tilstander som kan forårsake eller påpeker, dårlig interne helse. Hvis qi er ubalansert, kan det være for varmt, for varmt, for kaldt eller for kaldt. Hver tilstand av de qi indikerer en annen behandling. Noen behandlinger er endringer i kostholdet, urtemedisin og akupunktur. I tillegg kan qi gong være bra for re-balansere qi og for toning qi for å unngå interne fysiske problemer.

Qi Styrking

Noen mennesker kan faktisk ha en svak qi. Denne tilstanden er der qi gong, og dens sub-praksisen med tai qi chuan, kan være svært effektive. En svak qi er en indikasjon, og en årsak til svake indre organer. Ved å styrke qi, er du styrke helse og vitalitet av dine indre organer. Qi gong er praksisen med å samle naturlige qi og integrere den med din egen qi. Det er praksisen med å styrke og toning qi, og dermed styrke og toning interne systemer energi og orgel.