Digidexo.com

Hvordan bruke en Colema Board

Mens få colonics kan være en kostbar venture, kan en Colema Board brukes til å gi deg selv en kombinasjon av et kolon og et klyster hjemme. Colemas brukes til å rengjøre den nedre kolon for å avlaste forstoppelse, og avgifte og rense kroppen. Før du bruker din Colema styret, ta kontakt med legen din for å sikre en hjemme-Colema er det riktige valget for din kropp og din generelle helse.

Bruksanvisning

Sette opp Colema Board

Åpne toalett lokket og heve setet. Plasser en stol over fra din toalett og legge Colema Board over stolen så den åpne enden (med sprutbeskyttelse) er over toalettet og solid enden er på stolen. Hvis du veier mer enn £ 200, vil du trenge en ekstra stol for å støtte din vekt.

Legg et håndkle eller polstring på styret, og en pute på slutten med stolen.

Fyll en bøtte med 2 til 5 liter lunkent vann. Plasser bøtte på en teller, stabil hylle eller bord så det er to meter over kanten på toalettet.

Sett enden av vannet linje med kobber vekt i bøtten og sett den andre enden (med plastrør) gjennom hullet i Colema styret. Sett på 3 tommer stykke kirurgiske rør på plast spissen av vannlinjen.

Start en hevert ved å sette sprøyten inn i kirurgisk slangen og trekke tilbake på håndtaket. Fjern sprøyten og klemme vannlinjen ved å skyve inn på plastklemme.

Sett den disponible tuppen inn i operasjonsslanger. Sett et smøremiddel, slik som olivenolje eller kokosolje, på disponibel tips.

Utfør Colema

Lay på brettet med magen opp. Bøye knærne, forsiktig scoot din bak opp mot sprutbeskyttelse. Skyv forsiktig disponibel tips ikke mer enn 2 1/2 inches inn i rektum.

unclamp slangen og la vannet strømme inn i tykktarmen.

Masser kolon med hendene. Starter ca 3 inches under navlen, flytte til venstre under hoften, opp og over undersiden av brystkassen, og deretter ned igjen til navlen igjen. Fortsett å massere gjennom hele prosessen.

La kroppen eliminere naturlig når kolon begynner å føle seg full. Det er ikke nødvendig å fjerne endetarms spissen.

Fortsett til vannet slutter å flyte, 45 minutter til en time.

Rydd opp etter Cleansing

Fjern rektal spissen og kast den.

Rengjør Colema styret med varmt vann og antibakteriell såpe.

14. Skyll vannlinjen med en oppløsning av en halv blekemiddel, halvt varmt vann.

La alle delene tørke grundig.

Tips og advarsler

  • Hvis du begynner å føle en smertefull krampe, klemme vannlinjen stengt, la krampe pass, og deretter åpne vannlinjen igjen.
  • Rådfør deg med legen din før du starter noen rensing program, inkludert bruk av Colema styret.