Digidexo.com

Ionic Foot Detox og Skin Acne

En Ionic foten detox innebærer nedsenking av føttene inn i et varmt vannbad, mens både negative og positive ioner slippes ut i vannet. En prosess som kalles osmose inntreffer, forårsaker negative metaller og andre giftstoffer som kan trekkes av legemet, via føtter (avgiftning).

Toksiner og Acne

Den ioniske detox fotbad har eksistert i århundrer og fortsetter å bli brukt i behandlingen av akne, som akne er et vanlig symptom på en toksisk kropp. Det er antatt at når giftstoffer har blitt spylt ut av systemet, vil huden begynne å gro.

Fordeler og ulemper

Tilhengere av ionisk foten detox hevder det er et verktøy for å avgifte kroppen av overdreven metaller og andre akkumulerte giftstoffer. Det har imidlertid vært en stor del av striden rundt enheten, som mange anser det å være en ren helhetlig hoax. Mens det er nevnt noen fordeler med den ioniske foten DETOX relatert til behandling av akne, den overconfident garanti for at den kan avgifte hele kroppen reiser spørsmål om noen.

Betraktninger

Det er foreslått at du søker ioniske detox bare fra et bord sertifisert / lisensiert spa tekniker. Som i 2010, er det ingen spesifiserte forholdsregler festet til ionisk foten detox-enhet. Ta kontakt med hudlege for videre behandling av akne.