Digidexo.com

Best Cold sår Cure

Hvis du føler en varm, rød, hevet bump nærheten av eller på leppen, har du sannsynligvis en kald sår. Forkjølelsessår stammer fra herpes virus familie. Når du er infisert, kan du fortsette å oppleve flair ups. Forkjølelsessår ta 10 til 14 dager å lege. Det er ingen medisin som vil kjapt kurere sår, men det er noen rettsmidler for å lindre smerten og hastighet utvinning.

Ice

Hold et stykke av isen mot en voksende sår i 10 til 15 minutter noen få timer i løpet av dagen. Glasur det ned tidlig reduserer viruset stoffskifte og bremser fremdriften. Hvis du føler at området blir sår eller rød igjen, på nytt is i 10 til 15 minutter noen få timer.

Teposer

Påfør en varm te-pose for å behandle en åpnet kald sår. Den garvesyre i en varm, fuktig pose svart te som Earl Grey bidrar til å redusere hevelse og lindre smerten.

En annen måte å bruke svart te-poser er å suge dem i varmt vann og deretter fryse dem. Avkjølt teposer vil lette den kalde sår smerte, og te sammensatte antivirale fytokjemikalier angripe herpes virus.

Frukt og grønnsaker

Forskere fra General Nutrition Corporation, Indiana School of Medicine og UCSB Computer Sciences Department fant at inntak av matvarer rike på det sammensatte lysin, som for eksempel epler og mango, hatt en betydelig innvirkning på å redusere alvorlighetsgraden av forkjølelsessår utbrudd.

En seks måneders studie spores 1543 herpes kaldt sår lider. Gruppen tok en daglig dose av 936mg av lysin. Ni av ti hadde redusert utbrudd og alvorlighetsgraden av symptomene.

Broccoli inneholder høye nivåer av indol-3-karbinol, som kan bidra til å døyve herpes virus. Rosenkål og kål er andre grønnsaker som også inneholder indol-3-carbinol.

Medisin

Ifølge Dr. Patricia Winokur ved University of Iowa, kan reseptbelagte medisiner acyclovir redusere antall utbrudd og forkorte løpet av forkjølelsessår. Aspirin eller paracetamol kan hjelpe lindre smerten fra forkjølelsessår.