Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på 1000 kalorier om dagen

Hvordan å miste vekt på 1000 kalorier om dagen


Ekstrem slanking er ikke anbefalt som en langsiktig plan for å miste vekt. Spise en diett på 1000 kalorier per dag er en ekstrem og drastisk måte å miste vekt. Så lenge du bruker den som et verktøy for å fremme vekttap, og ikke som en langsiktig plan, kan det være en hoppe-start på vekttap. For å gå ned i vekt på 1000 kalorier om dagen vil kreve disiplin og organisering. Unngå trening mens på 1000 kalori diett som som vil gjøre netto kalorier lavere.

Hvordan å miste vekt på 1000 kalorier om dagen

Ta stivelsesholdige karbohydrater fra kostholdet ditt. Erstatte dem med lavere kalori og fiber-fylt grønnsaker som brokkoli og spinat. Øke forbruket av magre proteiner. Pare en kyllingbryst med en haug av dampet brokkoli som et alternativ for middag å gå ned i vekt på 1000 kalorier om dagen.

Fordel dine kalorier i løpet av dagen. Sikt på ca 300 kalorier per måltid. De andre 100 kalorier kan anvendes som snacks. Dette er en liten mengde mat for hvert måltid som vil ta noen justering. Sprer ut kaloriene sikrer at du vil ha nok energi til å komme gjennom dagen.

Bruk en skritteller. I tillegg til planlagte treningsøkter, kan en skritteller å spore dine skritt i løpet av dagen. Bare å legge gang i dagen kan oversette til lett vekttap. Mål å ta minst 10.000 skritt per dag.

Drikk bare urtete, vann og kaffe. Hold deg unna alle drikker som inneholder kalorier. Hold deg hydrert ved å drikke minst åtte glass vann per dag. Drikker som inneholder kalorier vil raskt ta opp mye av de 1000 kalorier du har tildelt for dagen.

Hint

  • Gjør øvelse som du liker vil gjøre det mer behagelig, og bidra til å redusere daglige netto kalorier ..