Digidexo.com

Hvordan bli kvitt kløende øyne

Hvordan bli kvitt kløende øyne


Kløende øyne er en irriterende, ubehagelig følelse som kan være ledsaget av wateriness, tørrhet og blodskutte øyne. Kløende øyne kan være forårsaket av allergi, kontaktlinser og visse medisiner. Når årsaken til dine kløende øyne har blitt diagnostisert av en optiker, fortsette med behandlinger for å lindre kløe og ubehag.

Hvordan bli kvitt kløende øyne

•  Påfør over-the-counter øyedråper flere ganger daglig. Velg en "naturlig tåre" formulering som ikke inneholder konserveringsmidler, da disse kan irritere øynene. Hvis legen din har foreslått at allergi er årsaken til din tilstand, for å velge øyedråper som inneholder et antihistamin lindre allergirelaterte symptomer.

Fyll luftfukteren med varmt vann, og la den gå i flere timer eller over natten for å erstatte fuktighet i luften. Mange mennesker lider av tørr, kløende øyne på grunn av tørrhet i huset deres, så en luftfukter er et effektivt virkemiddel for å tilføre fuktighet til miljøet. Bruk på arbeidsplassen, hjemme eller begge deler.

Kjøp en medisinert øyedråper som foreskrevet av øyelegen. Disse produktene kan inneholde aktuell steroid formuleringer eller medisinert øyedråper som vil hjelpe i å produsere mer naturlige tårer, redusere betennelse og behandle årsaken til kløe. Følg instruksjonene for varigheten av medisinen, som foreskrevet.

Hint

  • Snakk med en optiker før forfølge at-home behandling.