Digidexo.com

Hvordan velger vitaminer for å avlaste Ménières sykdom

Ménières sykdom har ikke en kur. Imidlertid kan de som lider av denne sykdommen nå slå til en vitamin regime som spesifikt erobringer sykdommens symptomer. Ikke alle vitaminer er inkludert i dette programmet. Utpreget utvalgte vitaminer i dette regimet vil redusere eller eliminere vanlige symptomer på Ménières sykdom som svimmelhet, ubalanse, tinnitus, hørselstap, og kvalme. Det er åtte vitaminer i dette programmet. De åtte trinnene indikerer at innføringen av en annen vitamin for å legge til regimet hver uke. Det tar tid for kroppen å tilpasse seg å ta vitaminer. Hvis du finner en vitamin i regimet som ikke er enig med fordøyelsen, systemer, eller likhet, utelater det en fra regimet og gå til neste trinn. Relief er ikke umiddelbar. Det vil ta tid å se lettelse fra programmet. Typisk lettelse kunne ta to til fire måneder og resultatene vil variere avhengig av hyppigheten eller alvorlighetsgraden av Ménières disease.Although dette programmet er ikke en kur, det vil drastisk gjøre en forskjell i symptomer og øre helse. Går av vitamin programmet kan provosere symptomene tilbake.

Hvordan velger vitaminer for å avlaste Ménières sykdom

Velg disse vitaminene for lindring av Ménières sykdom Symptomer

•  Ta to 1000 mg tabletter av Lemon bioflavonoid en dag å utvide indre blodårene og øke blodgjennomstrømningen. Sitron bioflavonoid øker også membran og kapillær permeabilitet, noe som reduserer væskeansamling i mellomøret.

Ta en 10 mg tablett Vinopocetine en dag for å øke blodgjennomstrømningen og eliminere tinnitus. Øke til to tabletter om dagen hvis du ikke har noen ubehage bivirkninger.

Ta en 1000 mg av Beta 1, 3 glukaner tablett om dagen for å hindre spredning av herpes og andre virus som kan ha forårsaket Ménières sykdom. Det hjelper også med svimmelhet og tinnitus. Ta opp til tre tabletter om dagen hvis symptomene er alvorlige.

Ta to 60 mg kapsler av Ginkgo biloba ekstrakt en dag. Dette vil øke blodsirkulasjonen i mellomøret, perfekt for symptomer som svimmelhet, kjent mer som en "spinner" følelsen fra de som lider Ménières sykdom.

Ta to 1000 mg vitamin av Super C per dag. Det vil øke blodkaret permeabilitet, og gjør det mulig for de røde blodlegemer til å mobilisere.

Ta en Vitamin E-400 myk gel per dag. Dette vil øke blodkaret helse og permeabilitet. Det fungerer også godt sammen med vitamin C i denne vitamin regime for å bekjempe Meniere-symptomer.

Ta tre 1000 mg tabletter av Methylsufonylmethane (MSM) en dag. Dette vitamin vil gjenopprette vev helse i mellomøret. Det vil også redusere muligheten for allergiske reaksjoner, noe som gjør dette vitamin regime mer effektiv og behagelig for dine systemer.

Ta én 100 mg tablett Vertigoheel eller Cocculus Compositum og la den oppløses under tungen. Vertigoheel er tilgjengelig med resept, men Cocculus Compositum er den over disk versjonen, begge laget av samme selskap. Dette er en av de beste behandlingene for symptomer på Ménières sykdom. Denne behandlingen vil eliminere forvirring fra avvikende balanse signaler, og det vil gi umiddelbar lindring. Eventuelle symptomer som svimmelhet, ubalanser, og reisesyke vil finne umiddelbar lindring fra Vertigoheel eller Cocculus Compositum. Pass på å huske å ikke svelge disse tablettene, og la tabletten løse seg opp under tungen. Smaken er søt og tiltalende.

Hint

  • Dette programmet skal koste rundt to dollar om dagen. Hvis du ikke har råd til dette, og deretter starte med trinn en gjennom tre og fortsett når midlene blir tilgjengelige. Ikke ta generika med dette programmet. Selv om generiske legemidler og vitaminer er billigere, kan de ikke fungerer så bra som de merkenavn etiketter. Dette gjelder spesielt for sitron bioflavonoider. Husk å ta vitaminer med mat.