Digidexo.com

Hvordan bruke holistisk medisin for å behandle øreinfeksjoner

Hvordan bruke holistisk medisin for å behandle øreinfeksjoner


Øret infeksjoner er svært vanlig blant barn. Vanligvis de er behandlet med antibiotika. Du kan også prøve holistisk medisin, som forsøker å behandle infeksjoner uten antibiotika eller andre sterke medisiner. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Hvordan bruke holistisk medisin for å behandle øreinfeksjoner

Bruk urte rettsmidler

•  Bruk urte øredråper som et alternativ til antibiotika, for å behandle smerte og symptomer. Herbal øredråper kan kjøpes på de fleste helsekostbutikker så vel som i mange online spesialitet butikker.

Kjøp øredråper som inneholder calendula, hvitløk og / eller mullein blomst. Disse ingrediensene er vanligvis finner i øredråper barn som gis for å redusere øre smerte og ubehag.

Bruk eucalyptus øredråper for barn fra 6 år og eldre. Eucalyptus bør ikke gis til noen under 6 år.

Ta echinacea å bidra til å redusere symptomer og styrke immunforsvaret.

Ekskluder slim-forårsaker mat fra din diett eller et barns kosthold under infeksjon. Unngå melkeprodukter helt.

Forhindre øreinfeksjoner

Opprettholde en sunn livsstil ved å spise næringsrik mat og få nok søvn og mosjon. Dette er de beste måtene å forebygge enhver form for infeksjon eller sykdom.

Holdes vekk fra sigarettrøyk. Barn er spesielt utsatt for røyk og kan utvikle luftveisproblemer som fører til ørebetennelser.

Unngå kontakt med de som er syke. Syke barn kan lett overføre bakterier til barnet ditt som kan forverre hans eller hennes ørebetennelse.

Vask hender og leker regelmessig for å minske muligheten for infeksjon forårsaket av husholdnings bakterier.

Strøm et spedbarn i en oppreist posisjon for å forhindre en oppsamling av væske som kan føre til infeksjon.

Del øyeblikk med barnet ditt som hjelpe mot stress og støtte et avslappet miljø. En enkel dag med latter og lek utendørs kan gå en lang vei.

Hint

  • Når det gjelder behandling av barn, holistisk medisin ofte går hånd i hånd med "vanlige" Western behandling. Du kan behandle mange plager gjennom holistisk medisin alene, men det anbefales ikke å stole utelukkende på disse metodene.
  • Holistiske behandlinger for øret infeksjoner er vanligvis billig å moderat priset.
  • Hvis du har høy feber eller akutt smerte som stopper plutselig, kan det være et tegn på en sprukket trommehinne. I slike tilfeller gå til legevakten umiddelbart.
  • Alltid oppsøke lege når et sykt barn er under 2 år gammel.
  • Hvis barnet ditt er eldre enn to, bør du likevel holde legen informert før du starter noen alternativ medisinsk teknikk. Vær oppmerksom på at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert.
  • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.