Digidexo.com

Eksempel på en personlig Diet Analysis

Eksempel på en personlig Diet Analysis


En personlig kosthold analyse innebærer en klinisk ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog evaluere ditt daglige kosthold for å bestemme dens sunnhet. Det er mange grunner til at kostholdet analyse kan være nødvendig. Du kan ha helsemessige bekymringer eller problemer som attention-deficit hyperactivity disorder, eller ADHD, fedme, diabetes eller Crohns sykdom. Det er mange i vestlige samfunn som ville ha nytte av diett analyse som mange av de typiske vestlige dietter er ute av balanse ernæringsmessig, og dette kan føre til en rekke sykdommer og andre helseproblemer.

Programvare, Online Tools

Det er programvarepakker som kan brukes hjemme. Disse innebære at du skriver inn ditt daglige matinntak i datamaskinen og la programvaren til å gjøre kostholdet analyse. Ditt kosthold kan da bli endret og skrevet inn til høyre næringsinnholdet ble nådd. Mange dietitians gjøre dette for sine pasienter. Programvaren koster alt fra $ 2 hver måned på nettet til $ 800 for programvaren dietitians bruke. Det finnes også gratis verktøy for kosthold analyse, som for eksempel det amerikanske Department of Agriculture verktøy, ChooseMyPlate.gov.

I person Diet Analysis

Det er dietitians og ernæringseksperter som gjør en på en veiledning. Mange ernærings betalt under $ 100 per time. Tretti til 90 minutter per uke for flere uker, ofte opp til 10 uker, ville være tilstrekkelig for de fleste.

Mat Journal

I person, individuell kostholdsrådgivning innebærer vanligvis at du holde en dagbok eller en food journal over hva du spiser hver dag. De fleste matvare tidsskrifter er bevart i noen dager til noen uker. Ditt kosthold er deretter evalueres for næringsinnhold, balanse, kalorier, porsjonsstørrelser, fett og karbohydratinntak, etc. ernæringsekspert vil da vurdere din journal og gjøre foreslåtte endringer i kostholdet ditt.

Eksempel på en Daily Food Diary

Frokost:
2 egg
2 ss. smør
1 stk hvit toast
3 kopper kaffe

Lunsj:
En hamburger
1 store frites
En stor brus

Snack:
1 kopp barbecue potetgull

Middag:
2 kopper kylling gryte w / poteter, kremen av kyllingsuppe, cheddar ost, løk
En fransk roll

Dessert
1 kopp sjokolade iskrem

Potensielle problemer

Denne dietten er høy i kolesterol, kalorier og mettet eller dårlig fett. Denne dietten er også høy i bearbeidede matvarer inkludert hvetemel som har mange næringsstoffer som vitaminer, mineraler og aminosyrer fjernet. Som et resultat, er denne dietten også lite fiber. Selv om den inneholder en tilstrekkelig mengde av proteinet, inneholder faktisk det for mye. Denne dietten inneholder også nok porsjoner med korn, men ikke nok hele korn som guider som næringspyramiden tenkt. Kroppen reagerer på samme måte som hvitt mel som det gjør til sukker, så det bør vurderes mer en sukker enn et korn selv om den ikke inneholder noen næringsstoffer. Sukker og fett er tomme kalorier og trenger å være begrenset, ifølge ChooseMyPlate.gov. Denne dietten er for høy i fett og sukker og trenger mer frukt, grønnsaker og helkorn. Mat som frukt, grønnsaker og hele korn inneholder mange viktige næringsstoffer som vitaminer, mineraler, aminosyrer og fiber, som denne dietten og mange typiske vestlige dietter mangler i.

Anbefalinger

En ernæringsfysiolog eller kostholdsekspert ville foreslå noe sånt som følgende:

Frokost:
1 egg
1 ss. rapsolje margarin
1/2 eple skiver
1 stk grovt brød
1-2 kopper grønn te eller juice

Lunsj:
En tunfisk sandwich på hele korn brød m / salat og tomat og 1 ss. lav-fett majones
eller en kalkun eller veggie burger på grovt brød med salat og tomat, ketchup og sennep, 1 ts majones hvis ønskelig
1/2 kopp bakt chips
1 glass vann eller juice

Snack:
En hel appelsin eller 4 skiver 3-4 tommers stangselleri med peanøttsmør

Middag:
1 kopp kylling gryte med mozzarella ost, løk, scalloped poteter, lettmelk
1 kopp grønn salat med 1 ss olivenolje og eddik dressing
1 til 2 stykker hele korn brødet for sine valg - dvs. skiver, rull eller baguette
1 glass vann eller juice

Dessert: 3/4 kopp sjokolade frossen yoghurt

Forklaring av anbefalinger

Anbefalingene vil legge til mange næringsstoffer, og vil redusere mengden av kalorier, dårlig fett og kolesterol. Denne modifiserte dietten er mye mer balansert og inkorporerer den riktige mengde av alle gruppene. Det er mange måter å endre kostholdet ditt. Personlig rådgivning og intervju er nyttig for å bestemme hvilke typer matvarer for å innlemme i dine måltider. Denne dietten ble endret ved å ta kundens eksisterende valg og gjøre dem mer sunn. Personlig rådgivning av en ernæringsekspert er den ideelle metoden for å oppnå dette og finne en diett løsning som vil vare.