Digidexo.com

Hva Fish har Mercury?

Inkludert fisk i kosten har mange fordeler, inkludert store mengder protein og omega-3 oljer. Som med de fleste gode ting, men det er en hake ---- nesten all fisk inneholder kvikksølv, som kan være potensielt farlig. I stedet for å bekymre seg hvis fisken har kvikksølv, være oppmerksom på nivået av kvikksølv i fisk har, som det varierer fra fisk til fisk.

Grunnleggende

Selv om folk noen ganger knytte kvikksølv med forurensning, også finnes det naturlig i miljøet. Når kvikksølv faller i vannet, blir det metylkvikksølv, som er farlig å svelges. Fisk absorbere metylkvikksølv gjennom hva de spiser, og det binder seg til proteinene i sin vev. Mengden av metylkvikksølv i en fisk avhenger av diett, men all fisk er tilbøyelige til å inges kvikksølv i en viss mengde.

Commercial

Nesten all fisk som selges i dagligvarebutikker er regulert av myndighetene, og derfor inneholde mindre enn 1 ppm (parts per million) av kvikksølv. Dette gjøres slik at folk som spiser og kjøper mye fisk ikke er i fare. Dagligvarebutikker generelt selger fisk som ble fanget i havet, og havet fisk inneholder mindre kvikksølv enn ferskvannsfisk. Typer av hav-fanget fisk inkluderer laks, tilapia, tunfisk, torsk og hummer. Disse inneholder mye mindre enn grensen på 1 ppm kvikksølv, De fleste gjennomsnitts mindre enn 0,1 ppm.

Predators

Fisk som spiser andre fiske - rovdyr som hai, sverdfisk og ray - generelt har høyere nivåer av kvikksølv. Selv disse fisk inneholder mindre enn 1 ppm kvikksølv (i snitt rundt 0,9 ppm), så de er fortsatt trygt å konsumere og bli solgt i dagligvarebutikker. Som en generell regel, men spiser dem bare en gang i uken på det meste.

Ferskvann

Lokalt fanget ferskvannsfisk generelt inneholde høyere nivåer av kvikksølv, og siden regjeringen ikke regulerer ferskvannsfisk for kommersiell forbruk, bør du vite hvilken fisk er trygt å spise. Du bør kun spise bowfin og kjede pickerel om en gang i måneden. Du kan spise abbor, karpe og de fleste arter av ørret omtrent en gang i uken. De fleste arter av ferskvannsfisk inneholde rundt 0,2 ppm kvikksølv, og du kan spise dem trygt omtrent en gang i uken.

Informasjon

For spesifikk informasjon om fisk fanget og oppdrettet i ditt område, sjekk Environmental Protection Agency hjemmeside for lokale veiledninger og listene over trygg fisk for hver kropp av vann.