Digidexo.com

Fysioterapi Transfer TrainingFysioterapeuter og ergoterapeuter trene pasienter, familiemedlemmer og omsorgspersoner om trygge, effektive overføringsteknikker. Transfer opplæringen må tilpasses pasientens behov, men generelle retningslinjer styrer flertallet av riktig overføringer.

Styr Pelvis

Den pelvis er kontrollpunktet for hele legemet, slik at terapeuten eller pleier å hjelpe pasienten i kropps mekanikk og opprettholdelse av balanse. Når du trener, vil terapeuten instruere familiemedlem eller en omsorgsperson til å plassere minst en hånd på de ytre, nedre bekkenet med armen rundt baksiden av pasienten.

Upper Body Ledelse

De øvre kroppen mekanikk er avgjørende for å gjennomføre riktige og trygge overføringer. Pasienter som retropulse, eller lene seg bakover, når stående vil trenge sin assistent til å plassere en hånd i midten av øvre del av ryggen for å hjelpe dem lene seg frem til "nese-over-the-tær" posisjon til å forberede seg stående. Når pasienten står, kan assistenten være utdannet enten å plassere sin andre hånden over forsiden av skulderen for å holde pasienten fra bøyer seg frem, eller i armhulen for å gi fysisk støtte.

Alternative Overganger

Når pasientene ikke kan trygt overføre med sin familiemedlem eller en omsorgsperson, vil terapeuten trene assistent på alternative overføringsteknikker. Skyve bord overføringer brukes for pasienter uten bruk av beina, for eksempel paraplegics eller benamputert. Under en glidende bord overføring, er en spesialisert polert tre bord plasseres under pasienten og strakte seg over til sengen eller stolen pasienten forflytning inn. Pasienten deretter glir over på styret til sin endelige destinasjon. Sling lift maskinene kan brukes i hjemmet for sterkt nedsatt eller svake pasienter som ikke kan stå. En slynge er plassert under pasienten i seng eller stol og heisen mekanisk løfter dem, noe som reduserer den fysiske belastningen på pleieren.