Digidexo.com

Spesielle dietter for Rapid Vekttap

Rapid vekttap er målet for mange overvektige individer, og det er tonnevis av dietter for å imøtekomme. Men mange dietter som fokuserer på raske vekttap er usunn eller urimelige metoder for vekttap. Vekttap er en kamp, ​​og vil fortsette å være vanskelig for mange slankere, til tross for nye kjepphest dietter og quick-fix formler. Langsiktig vekttap krever utholdenhet og disiplin.

18 pund i 4 dager

De 18 pounds i fire dager programmet ble opprettet av James Zeta. Dietten fokuserer på en spesiell kombinasjon av mat for raskt vekttap. En to-delt tilnærming benyttes, krever dieter å først gå ned i vekt, og for det andre å opprettholde vekttap. Zeta hevder dieter vil oppleve bedre søvn, bli flere Deaktiveres og våken, og eliminere oppblåsthet, leddsmerter og stivhet. Planen er tilgjengelig for bestilling på nett, og kan lastes ned til datamaskinen.

Den 80 10 10 Diet

Den 80 10 10 diett tilbys av Dr. Douglas Graham. Denne dietten foreslår å rense kroppen med rå mat og rikelig med frukt og grønnsaker. Grahams teori er at det ideelle forholdet av næringsstoffer for å støtte helse er 80 prosent karbohydrater, 10 prosent protein og 10 prosent fett. Han har også andre endringer i livsstil som kan forbedre vekttap prosessen. Disse faktorene omfatter: riktig søvnvaner, økt mosjon, sollys eksponering og følelsesmessig balanse.

Kål suppe Diet

Kål suppe Diet er en syv-dagers måltid plan som fokuserer på raske vekttap. Den opprinnelige diett sies å være rettet mot kirurgiske pasienter i behov av pre-kirurgi vekttap. Men dette er ikke sikkert, da det ikke kan verifiseres. Dietten inneholder en rekke grønnsaker som er gjort i en suppe. Suppen skal spises gjennom hele dietten, sammen med andre daglige tilsetninger som bananer, skummet melk, en bakt potet med smør og en porsjon av kjøtt. Disse matvarer er bare for å bli spist i bestemte mengder og på angitte dager. Dietten er ikke ment å være en langsiktig alternativ.

Grapefrukt kosthold

Grapefrukt diett plan introduserer en jump-start vekttap program med den viktigste ingrediensen grapefrukt. Mange versjoner av denne dietten er sirkulerer på nettet, og mens det er noen vitenskap å sikkerhetskopiere fordelene av grapefrukt (en studie fra en 2006-utgaven av "Journal of Medicinal Food" viste at personer som spiste en halv grapefrukt før hvert måltid for 12 uker tapt 3.6 pounds), kan vekttap hos disse personene har også vært et resultat av smarte matvalg og trening.