Digidexo.com

Hvordan behandle hoste og bronkitt Bruke naturlig rettsmidler

Hvordan behandle hoste og bronkitt Bruke naturlig rettsmidler


Bronkitt er en betennelse i bronkiene, de større luftveiene som fører til lungene. Det fører til tung pust, hoste, og produksjon av slim. Les denne artikkelen for å finne ut hvordan du kan behandle og forebygge hoste og bronkitt ved hjelp av naturlig rettsmidler.

Hvordan behandle hoste og bronkitt Bruke naturlig rettsmidler

En konvensjonell medisin:

En tørr hoste vil ofte bli avløst av en damp inhalasjon, som du kan ha så ofte som nødvendig. Hvis en hoste ikke rydde opp innen to til tre uker, se din lege. En dypere hoste, slike s typen som utvikler etter en kald inn bakteriell lungebetennelse (mest vanlig hos barn og eldre), kan kreve antibiotika.

For damp inhalasjoner, helle over en bolle med kokende vann med et håndkle over hodet. Kan gjøre dette mer behagelig ved å tilsette eukalyptus eller andre oljer (under AROMATHEARPY seksjon), men dampen i seg selv har en bedre virkning på hoste.

ERNÆRING:

Akutt eller kronisk bronkitt og en enkel irriterende hoste vil alle svare på endringer i kostholdet.

Spis rikelig med selleri, persille og fersk løvetann blader å øke urinutskillelse og bli kvitt kroppsvæsker. Løk og purre, fisk, belgfrukter, brun ris, og bananer er alle pakket med B-vitaminer, så spiser mange av de. Pass også på å spise lever, gulrøtter, søtpoteter og spinat for deres vitamin A, i tillegg til fet fisk for anti-inflammatoriske egenskaper.

Kutt ut alt salt for å hindre væskeansamling. Reduser inntaket av alle melkeprodukter for å bidra til å minske slim formasjon.

urtemedisiner:

Urte hostemedisiner kan lette bronkial spasmer, fordrive slim, smøre en dray hoste, eller undertrykke og irriterende en.

For chesty hoste eller bronkitt, bruke urter som timian, elecampane, mullein, cowslip, hvit horehound, eller Island mose i te søtet med honning. En generell siruper kan gjøres ved å legge skiver av løk eller nepe med sukker, forlater over natten, og deretter drikke væske i en teskje doser.

Hoste suppressants som heggen kan lette nervøse, irriterende hoste, men bør unngås når du prøver å bli kvitt slim.

ØVELSE:

Dette blir vanskeligere, spesielt for dem som lider av kronisk bronkitt, men det er viktig å holde lungene fungerer, fordi jo mindre de gjør, jo mer vil de bli uelastisk og ubrukelig. Turgåing, deep-pusteøvelser, og svømming er alle et flott utgangspunkt, men fantastiske forbedringer kan også sees som et resultat av å ta opp et blåseinstrument, for eksempel en opptaker, fløyte, fløyte - selv bare synge vil hjelpe.

Aromaterapi:

Følgende oljer kan lette hoste og bronkitt:

Sandeltre
Benzoin
Eucalyptus
Virak
Tea Tree

Damp inhalasjoner ved hjelp av disse oljene berolige halsen og luftveiene, og bistå i å utvise overflødig slim. Massasje i halsen og brystet letter spenningen der, spesielt hvis du hoster mye. Gargling sikre at ingen infeksjon setter i halsen.

Bruk sandeltre, benzo, eucalyptus, eller røkelse i damp inhalasjoner. Masser halsen og brystet med noen av disse og bruke tea tree for gargles.

FORE hoste og bronkitt:

Ikke røyk, ikke røyker, ikke røyk. Unngå andre røykere, også. Holde lungene i god stand gjennom regelmessig mosjon. Hold soverom kjølig og godt luftet, sammen med vernemaske for alle støvete Oppussing arbeidsplasser når luft-forurensning er dårlig og det er mye støv flyter rundt.