Digidexo.com

Hvordan diett med operant betinging

Hvis du noen gang har følt misfornøyd med din helse, din vekt, eller hvordan du ser i speilet, men har aldri vært i stand til å finne en diett som fungerer for deg, enn å lese denne artikkelen! Lær hvordan du kan tilpasse din egen diett, som fungerer for deg, og vil garantere sunn og varig vekttap. Disse metodene er basert på psykologi prinsippet om operant betinging, utviklet av amerikanske psykologen, forfatter og oppfinner BF Skinner.

Hvordan diett med operant betinging

Hvordan diett med operant betinging

Før du kan endre en atferd til noe nytt, må du først forstå hva atferden er for øyeblikket. Så, for ca 10 til 14 dager, ta notater hverdagen på mengden mat du spiser. Ta opp alt fra frokost, lunsj og middag, til små snacks, og noen drinker, som juice og soda.You ikke nødvendigvis trenger å være å holde styr på alle kaloriene, men jo flere detaljer du oppmerksom, jo ​​mer effektiv vekt din tap kan be.Simultaneously, bør du registrere hvor mye vann du drikker hver dag, samt antall frukt og grønnsaker du spiser hver dag.

Når du vet hvor mye mat du spiser på en dag, er det nå på tide å bestemme hvor mye vekt som du ønsker å veie. For Operasjonell Conditioning skal fungere, må du ha en begynnelse baseline, og en endpoint.For de av dere følge denne guiden som teller kalorier, en god tommelfingerregel å følge er at vekten din i pounds, multiplisert med 11 er din om gjennomsnittlig kaloriinntaket per dag akkurat nå. Så, hvis du ønsker å veier mellom 20 pounds mindre enn du gjør akkurat nå, vil målet være å fjerne 220 kalorier fra kosten din. Men ikke så fort! Mine neste trinnene vil snu denne utfordringen til en tur i parken.

To grunnleggende reglene for slanking du bør vite! En. Kroppen din må bruke mer energi på en dag enn det forbruker i brennbar kalorier. 2. Ditt kosthold bør bestå av en god mengde vann, og mange frukter og grønnsaker daglig! Dette er den eneste måten å spise sunn. Hvis du finner din ikke spise frukt og grønnsaker, ta hensyn tett! La oss nå begynne operant betinging. Undersøk dine notater på gjennomsnittlig matforbruk. Målet ditt vil etter hvert bli å transformere hele denne listen over daglig konsumert mat, men hvis vi prøver å takle utfordringen på en gang, vil vi være mer sannsynlig å mislykkes. Trikset til operant betinging er å gjøre små endringer over tid i graderte trinn. Hver uke gjør én endring i listen over ditt daglige matinntak. Jeg foreslår enten å fjerne en eneste matbit, eller erstatte en matbit med et stykke frukt, eller erstatte lunsj med en salat, eller erstatte en vanlig glass med brus med fruktjuice, eller erstatte en vanlig glass juice med vann. Enhver liten endring du ønsker å gjøre, men skift kostholdet ditt litt i en "sunnere" retning. Jeg vil forlate denne beslutningen opp til deg. Denne dietten handler om hva du ønsker å spise og hva du ønsker å achieve.Once du har bestemt deg for å endre en liten del av kostholdet ditt, gjør det permanent, og følg denne lille endringen daglig.

Hvis du vil oppfordre deg til å følge endringen, implementerer operant betinging belønninger som forsterkning. Belønne deg selv for "god oppførsel" vil gjøre at du vil utføre denne atferden oftere og med mer spenning. Du kan faktisk lære deg å nyte å spise sunt! Et par ting du må vite om belønninger! En. De fungerer best hvis implementert umiddelbart etter endret oppførsel. Men fordi matinntaket varer en hel dag, kan du implementere dem mot slutten av dagen, og de vil fortsatt ha en sterk effect.2. De beste belønningen er aktiviteter som du gjør ofte og elsker å gjøre allerede, enten det er å se på TV, spille videospill, gå ut med venner, lese en bok, noe! Men jeg anbefaler å unngå gevinsten av mer mat og snacks ... Så, hver dag at du følger din litt endret kosthold hele veien gjennom, belønne deg selv med denne aktiviteten. Du fortjener det for å komme seg gjennom dagen din litt sunnere. MEN, hvis du ikke klarer å fullføre en dag med litt endret kosthold, du må ikke gjøre denne belønning aktivitet. Ingen juks eller det helt negerer hele endringsprosessen.

Når du gjør det gjennom en uke etter å ha endret en liten del av kostholdet ditt, i neste uke, endre en mer liten del av kostholdet ditt. Erstatte et måltid med sunne frukt og grønnsaker, eliminere en matbit, legg i en eller to glass vann. Endre noen del av kostholdet ditt som bringer deg ett lite skritt nærmere til ønsket kalori eller mat intake.Continue å belønne deg selv hver gang du klarer å gå gjennom en dag å spise litt sunnere. Eventuelle dager du ikke følger dine kosthold endringer, ikke belønne deg selv.

Fortsett hele prosessen i flere uker, før du spiser mindre mat, sunnere mat, eller færre snacks, og du vil begynne å legge merke til at du mister vekt! Etter denne metoden, trenger du ikke nødvendigvis trenger å trene, men litt hjelper alltid. Uten ekstra trening, hvis du reduserer din diett av så mange kalorier eller porsjoner med mat, vil du begynne å miste omtrent en kilo kroppsfett hver uke. Dette kan ikke virke som mye, men det er den sunneste måten å gå ned i vekt fordi det er 100% naturlig og det er en diett som du fortsatt kan nyte når du vil. Jeg personlig mistet 8 pounds i 7 uker etter gradvis skifter fra en 2200 calorie diett til en 1800 calorie diett. Og som jeg holder meg til min plan, holder vekten kommer av og forblir av! Det kan virke vanskelig, men nøkkelen er å gjøre små endringer over tid. Hvis du kan oppnå dine første liten endring, kan du oppnå noen liten endring. Gå nyte å leve sunt!

Hint

  • Jo mer vann du drikker, jo bedre! Det gjør enhver diett arbeid mer effektivt. Jeg anbefaler 1/2 gal. til en gal. vann per dag!
  • Jo mer frukt og grønnsaker du spiser, jo bedre! Det gjør enhver diett arbeid mer effektivt. En ting jeg gjorde ble belønnet meg selv for å forbruke to frukter og 2 grønnsaker daglig! Deretter jobbet opp til 3 og 2, og deretter 3 og 3, og til slutt var jeg så full og fornøyd med frukt og grønnsaker, sluttet jeg å spise at sen kveld snack!
  • Hvis du finner deg selv i stand til å gå en dag etter dine små kosthold endringer, betyr at du trenger å gjøre en enda mindre endring. Dette er greit! Gjør hva du er i stand til å oppnå, og å gjøre disse små endringene over tid vil legge opp til en perfekt og sunn deg!
  • Hvis din ikke klarer å følge dine små kosthold endringer, kan det være fordi din belønning ikke fungerer. Du må kanskje prøve forskjellige belønninger til du finner en som fungerer. Min favoritt belønning er en dusj. Jeg kan ikke gå en dag uten en dusj fordi jeg elsker følelsen ren og frisk hver morgen. Hvis jeg noen gang ikke klarte å fullføre kostholdet mitt en dag, ville jeg ikke tillate meg selv å dusje neste dag ... etter savnet en dusj, kan jeg fortelle deg at jeg aldri brøt mitt kosthold igjen!
  • Det er greit å bryte din diett fra tid til annen, bare husk å ikke belønne deg selv. Dietter kan være vanskelig for noen mennesker. Hvis du føler at en dag du trenger å gris, det er greit! Du vil plukke opp på rett spor når du er klar.
  • Ta alltid kontakt med lege eller lege før du begynner på ny diett eller trening ... Men jeg kan ganske mye garantere deg, noen lege ville godkjenne denne metoden.