Digidexo.com

Om Calorie Charts

Kalorier er i maten vi spiser hver dag. Kalorier er viktig å støtte liv, men trenger å inntas i riktige mengder. Når målene er etablert i samråd med vår lege, er alt som gjenstår å se kalori kilder for optimal nytte når vi gjør valg av mat. Alle bør vite hvordan du skal bruke en kalori diagram for optimal helse, selv om målet er kun å få bedre næringsstoffer ut din nåværende 2000 kalori diett, for eksempel. Kalori diagrammer tillate brukeren å spore kalori kilder hver dag fra enhver kilde som er oppført. Dette gjør at brukeren å bestemme den relative verdien av en mat for å møte deres individuelle behov.

Calorie Definisjon

En kalori er en måte å måle energi i form av varme. En kalori er den mengde varme som det tar for å varme opp ett gram vann ved en grad celsius. Hvordan er kalorier målt i en food? Ved å brenne den. Hvis flere hete kjegler ut av ilden enn det som er satt inn, blir den ekstra energi målt, og angir hvor mange kalorier var i stykke mat brent. En kalori i dette forsøket er en sann kalori, men er forskjellig fra en mat-kalori. 1000 sanne kalorier utgjør bare én mat kalori. Ved brenning av en kalori, er det nok varme til å varme opp ett gram vann ved en grad celsius. I kroppen vår, serverer en kalori som drivstoff for metabolske reaksjoner. Kalori behov for en individuell variere avhengig av livsstil og metabolske faktorer, men kan beregnes (se nedenfor).

Betydning

Kalorier kan brukes til å endre vekt siden kaloriinntaket er en faktor i å bestemme vektøkning / tap. Dette betyr at hvis kaloriene brukes er mer enn hva du tar inn, mister du vekt. Hvis kalorier er høyere enn hva energien brukt, resulterer vektøkning fordi ekstra energi lagres som fett. Siden fett har ni kilokalorier per gram mange kalorier er effektivt lagret som fett. Fat spiller viktige roller for kroppen å regulere seg selv, men for mye kroppsfett minsker lifespan.The problem er at hver kilo overvekt er ikke alle laget av fett. Om lag 40% av alle "overvektige" pund er ikke rent fett. Dette betyr at hvis en pasient har mer enn 20% over ideell kroppsvekt (bestemt av legene), er 40% muskel. Dette er grunnen til at folk mister vekt kan, hvis muskelen er bevart av ernæring og trening, være svært muskuløs. Videre bør reduksjoner kalori være basert på normal diett på personen start. Ideelt sett kalorier i en diett bør bare bli redusert med ca 500 kilokalorier mindre enn dagens kaloriinntak slik at kroppen ikke avviser dietten, og skaper en yo-yo effekt.

Finne Calorie Charts

Du kan finne disse listene for gratis online fra mat nettsteder som caloriecountercharts.com og calorieking.com. Disse er populære steder for å finne kalori informasjon. Det er også lomme mat count guider som er allment tilgjengelig på dagligvarebutikker. Det er obligatorisk på McDonalds fast food restauranter å ha disse listene på veggen for sine matvarer, slik at du kan gjøre riktige valg som er praktisk fordi hver versjon av en hamburger, for eksempel, vil ha ulike kalorier, avhengig av restauranten. Mange av disse listene er gratis å bruke, eller relativt billig, samlet sammen andre nærings-data eller tjenester.

Ved hjelp av Calorie Charts

For å bruke disse listene, er det ligner på å lese en bussrute siden matvarer er vanligvis oppført på venstresiden aksen og etikettene er ofte oppført på toppen. Ta litt tid til å orientere deg om din spesifikke diagrammet for å være sikker på at dette er tilfelle. Når du har dine kulelager, kan du spore den vertikale kolonnen for kalorier og se hvor det skjærer den horisontale kolonnen som inneholder navnet på maten. Hvor de to kolonnene krysser hverandre, representerer antallet kalori per porsjon av dette elementet. Servering størrelse er enten standard størrelse etablert for at mat av USDA eller størrelsen som er angitt på kartet.

Caloric Nutrient Density

Nutrient tetthet blir brukt av ernærings å bestemme verdien av en matvare. Hvis maten er svært lav i kalori, men gir ikke noe annet enn kalorier, er fordelen av at maten mindre enn en mat som har noen flere kalorier, men gjør din hjertefunksjon (kalsium), bevarer din visjon og gjør huden mer ungdommelig ( vitamin A), eller bein sunne (vitamin D), for eksempel. Calorie bør ikke være det eneste grunnlaget for mat valg.

Misforståelse

Servering størrelse på diagrammet spiller ingen rolle? Pass på at du ser på servering størrelse. Hvis en boks med brus sier at det har 200 kilokalorier, men servering størrelse er halvparten av en kan ... de er sannsynligvis håper at du ikke la merke til. Siden de fleste mennesker som drikker fra en kan har tenkt å drikke hele kan, kanskje den kan betraktes som villedende. Et ord av forsiktighet når du bruker et diagram: ikke anta at figuren og informasjonspakken er de samme. Foods endre hele tiden og en merkevare kan endre ingredienser ofte, slik at pakken er vanligvis mer oppdatert hvis det er en konflikt mellom de to.

Konklusjoner

Det er en rekke faktorer å vurdere når du bruker en kalori diagram og all informasjon må leses nøye. Husk å konsultere legen din før du gjør noen kosttilskudd endringer og å sjekke for å være sikker på at du leser av informasjonen er korrekt. Pass også på at figuren er oppdatert. Kalorier er bare en betraktning når du velger en mat og bør gjøres i kombinasjon med andre faktorer for å gjøre valg. Ikke glem at kostholdet er i dine hender.