Digidexo.com

Hvordan å miste 7 kg på 7 uker på sunn måte

Hvordan å miste 7 kg på 7 uker på sunn måte


I denne artikkelen skal jeg gi deg noen enkle tips om hvordan du kan miste seven pounds i bare syv uker. Det tar bare en kort tid hver dag en du vil miste vekt og føler stor!

Hvordan å miste 7 kg på 7 uker på sunn måte

Først må du bære din skritteller rundt huset og i løpet av dine daglige ærender eller å arbeide. Det er best å starte på en mandag. Bruk den i tre dager fra morgen til kveld og legg merke til hvor mange skritt du har tatt hver dag. Deretter vil du ønsker å ta tre dager igjen av trinn og regne ut et gjennomsnitt. For å gjøre dette vil du legge til tre dager med trinn og deretter dele dem med tre.

Etter å finne ut den gjennomsnittlige, vil du trekke fra dette beløpet fra 10.000. Resten vil være mengden av ekstra skritt du må ta hver dag for å begynne å miste vekt. Min gjennomsnittet var 6000. Så min resten var 4.000. Det betyr at jeg må ta 4000 ekstra skritt hver dag for å gjøre mitt mål om 10.000 skritt.

På den fjerde dagen, vil du bære din skritteller og tiden du selv på hvor lang tid det tar å gjøre opp de ekstra skritt du må ta. Du kan gå for en rask spasertur. Jeg bare gå opp og ned min gangen! Gjør det samme på den femte dagen. Deretter finne ut gjennomsnittet på hvor lang tid det tar deg å gjøre opp trinnene ved å legge det sammen, og deretter dele det på to. Det tar bare meg 30 minutter å gjøre opp mine skritt. Du kan ta en frihelg.

Nå som du har timet din stepping, vet du om hvor lang tid det tar deg å gjøre opp din manglende trinn. Så finne ut en god tid under dine hverdager til å passe i dine skritt. Hvis du er en stor brus drikker, eller til og med kaffe hvis du legger mye sukker, vil du ha bedre suksess hvis du bytter over til vann. Du bør sjekke ut en artikkel skrevet av Nathaniel Carroll Tittelen Hvordan å miste vekt ved å kutte brus fra kostholdet ditt for å hjelpe spark brus drikking. Hvis du følger disse instruksjonene og ikke hoppe over noe du bør se resultater etter syv uker. Jeg anbefaler å holde denne vanen fordi du vil føle deg mye bedre hvis du er i god helse :)

Hint

  • Tar en fiber supplement hver dag vil også bidra til fart ting sammen.
  • Det høres dumt, men en bekreftelse i løpet av turen vil også hjelpe. Prøv å si til deg selv med hvert trinn, og på en positiv måte (i ditt eget hode, eller høyt!) "Jeg brenner fett! Jeg mister vekt!" Det hjelper virkelig!
  • Ikke over arbeidet selv og drikk rikelig med vann.