Digidexo.com

Hjem rette for Helvetesild Pain

Hjem rette for Helvetesild Pain


Helvetesild er forårsaket av et virus, det samme som forårsaker vannkopper. Det vanligvis kommer år etter å ha vannkopper. Den manifesterer seg som et utslett som viser seg på den ene side av legemet, og det kan faktisk spredt rundt fra baksiden til fremsiden av kroppen. Det fører til mye smerte og følsomhet, og det kan ta uker å helbrede, så noen hjem rettsmidler thatl hjelpe lindre smerten er ganske velkommen.

Medisiner og tilskudd

En enkel smertestillende, som for eksempel ibuprofen eller paracetamol, kan bidra til å lindre smerten forbundet med helvetesild. Et antihistamin, for eksempel difenhydramin, kan også hjelpe til med kløe kan oppstå.

Ranunculus bulbosus, som finnes i de fleste helsekost eller naturlig butikker, kan være nyttig for helvetesild. Vitamin C er også anbefalt til en høy dose, 2000mg to ganger daglig. Du kan også prøve 400 enheter av vitamin E to ganger daglig. Citrus bioflavonoider er også anbefalt, ett gram to ganger daglig. Vitamin B-kompleks kan bidra i gjenoppbyggingen av nerveceller, og det kan også bidra til å avlaste stress, siden stress kan være en vesentlig årsak til helvetesild. Hvis du kan senke stressnivået, kan du mest sannsynlig forkorte bout med helvetesild.

Lysin og Selen kan også tas for å hjelpe til med helvetesild, og du finner dem på alle helsekost butikk i tillegg.

Din lokale helsekost / natur butikken kan være til hjelp for deg i å finne andre mulige løsninger, men selvfølgelig bør eventuelle medisiner du tar være under ledelse av din lege.

Aktuelt rettsmidler

Hydrokortison krem ​​eller Calamine lotion kan bidra til å berolige kløe fra blemmer. Du kan også gjøre opp en blanding av knust aspirin og og to spiseskjeer med alkohol; gni denne blandingen på utslett eller blemmer, og dette burde gi deg litt hvile fra irritasjon. En annen blanding er en halv kopp eple cider eddik i to kopper vann. Klapp dette på området med en bomullsdott, og dette bør gi noen trøst. Aloe vera, honning og purre juice kan blandes til å spre på utslett. Bland natron og vann å spre på området. Prøv å blande yoghurt og sinkoksid å sette på utslett; alle disse blandingene kan bidra til å berolige din smerte eller kløe. Du kan selv prøve rett vitamin E olje eller goldenseal.

Prøv å bruke en kul komprimere et par ganger hver dag. Du ønsker kanskje å suge i badekaret, i kaldt vann; Aveeno gjør en havremel bad som kan være beroligende og avslappende. Cornstarch kan brukes i stedet for den havremel, i tillegg.

Andre rettsmidler

Legge til en metode for stress lettelse, for eksempel yoga eller meditasjon, kan bidra til å forkorte dine helvetesild. Tillat deg selv å hvile, så resten vil bidra til å øke immunsystem, slik at den kan bekjempe infeksjonen. Hold deg unna mat som har høye mengder av aminosyrer; disse inkluderer sjokolade eller nøtter.