Digidexo.com

Hjem Utbedring å stoppe en Kløe Foot

Det er ingenting verre enn en kløe som ikke vil gå bort. Mens det er mange rettsmidler for å prøve, ikke alle av dem fungerer og du har å finne den rette for deg. Før du skraper huden rett utenfor foten din, kan du prøve disse hjemme rettsmidler for å lindre et kløende fot.

Hjem Rettsmidler

Støv dine føtter og sko i maisstivelse for å absorbere noe av fuktigheten der nede som forårsaker sopp å vokse. Hvis du ikke har maisstivelse rundt, prøve å bruke baby pudder på samme måte.
Ta en sitron, klem den på kløende området og la den tørke. Dette bør bidra til å redusere mengden av kløe.

Prøv soaking i en natron bad. Fyll en balje med varmt vann og tilsett 1 kopp natron til det. Trekke i ca 45 minutter og deretter klapp deg tørr. Du kan også prøve en havremel bath i stedet ved å legge til 1 til 2 kopper finmalt havregryn til badevann.

Prøv å bruke en natron lim til de kløende områder på foten. Ta tre deler natron og bland med en del vann og gjelder for kløende flekk.

Aloe vera virker også til å lindre kløe. Skjær en aloe vera blad på midten og gni gel fra den på din kløende fots.

Bruk av en del hvit eddik eller hydrogenperoksyd til fem deler vann. Gni denne blandingen på føttene for å bidra til å drepe noen av sopp eller bakterier som er i ferd med å dannes.

Forebygging

Tar tid å hindre kløe oppstår vil være svært gunstig senere. Bruk sokker og sko som er laget av naturlige fibre som bomull, ull og skinn. Hvis mulig, prøv ikke på seg noe når du er hjemme, slik at du kan gi dine føtter en pause og forhindre fuktighet fra å holde seg til dem.

Prøv ikke å klø. Konstant skrape kan føre til at huden til å bryte åpne, som deretter kunne gjøre problemet verre og føre til en infeksjon. Hvis du absolutt ikke kan slutte å skrape føttene, i det minste bruke hansker for å myke opp scratch litt.

Planlegg et besøk til legen din hvis problemet vedvarer eller blir verre. Legen din kan være i stand til å foreskrive medisin som raskt kunne lindre irriterende kløe.