Digidexo.com

Har Fuktighet Endre Sinus Pain?

Fuktighet spiller en stor rolle i sinus trykk, noe som fører til smerte. Ifølge www.ehealthmd.com, "når temperatur og luftfuktighet er ekstreme, eller når disse luft forholdene endre seg raskt, bihulene kan bli irritert."

Definisjon

Ifølge www.selfcarenavigator.com, er sinus smerte følelsen av overflødig smerter og press på grunn av en hoven eller betent sinus hulrom. Smerten er vanligvis finnes i eller rundt øyet og nesen region av ansiktet.

Årsak

Sinus smerte er forårsaket av trykkøkning i hodet på grunn av sinus hulrom blir hovne og overbelastet med slim. Overflødig eller mangel på fuktighet kan føre til sinus hulrom til å reagere med lunger og irritasjon.

Behandling

Over-the-counter kan brukes slimhinneavsvellende midler til å behandle sinus smerte. Disse medikamentene kan redusere hevelse i bihulene og dermed lindre smerte.

Kjøre en luftfukter eller avfukter i hjemmet ditt, avhengig av miljøet, kan også hjelpe.

Symptomer

Det vanligste symptomet på sinus problemer forårsaket av fuktighet er den plutselige økningen av sinus press og smerte som ikke responderer på smertestillende midler. Mange ganger sinus smerte kan gjøre en individuell føler deg sliten og trøtt.

Komplikasjoner

Hvis bihulene fortsatt tett og betent, kan en bihulebetennelse utvikle. Hvis en bihulebetennelse går ubehandlet, kan det føre til spredning av infeksjonen i hele kroppen.