Digidexo.com

Syv Foods å unngå på False Fat Diet

Syv Foods å unngå på False Fat Diet


Utviklet av Dr. Elson M. Haas, løser False Fat Diet oppblåsthet og hevelse mennesker feilaktig oppfatter som kroppsfett. False Fat oppstår når folk konsumerer feil mat, forårsaker et angrep av symptomer som gjør folk ser og føler usunn. Den falske Fat Diet forbyr inntak av syv matvarer, kjent som Sensitive Seven, som representerer de vanligste matallergier i USA.

Dairy

Laktose er hoved sukker som finnes i meieriprodukter og meieriprodukter, slik som kumelk. Imidlertid er omtrent 70 prosent av verdens befolkning laktose intolerant. Disse mennesker mangler tilstrekkelige mengder av enzymet laktase, som bryter ned laktose i tarmen. Som et resultat, kan laktose ikke bli absorbert i tarmen. Bakterier angripe laktose, som fører til gjæring og fremstilling av gass. Dette forklarer hvorfor noen laktoseintolerante mennesker opplever smerte, oppblåsthet og diaré ved inntak av meieriprodukter.

Hvete

En vanlig allergi, kan konsumere hvete føre til elveblest, pusteproblemer, hevelse i munn og svelg, rennende øyne, diaré og kvalme for de som er intolerante til korn. I ekstreme tilfeller, hvete allergi forårsaker anafylaksi, som kan være dødelig. Unngå brød, kake, muffins, frokostblandinger, pasta, kjeks, øl, soyasaus og visse kjøttprodukter, inkludert pølser, for å unngå negative reaksjoner på hvete.

Egg

Egg intoleranse fører til utslett, elveblest, oppkast, lunger, astma og anafylaksi. Unngå eggeplommer, eggehviter, gløgg og mat som inneholder egg protein. Andre matvarer som kan inneholde egg inkluderer kake ising, fancy kremer, krydder, bakevarer, is, yoghurt og enda noen medisiner, inkludert influensa skutt.

Peanuts

Som en av de mest vanlige allergier i USA, peanut allergier ofte føre til alvorlige, og noen ganger fatale, reaksjoner i de som er allergisk mot mutteren. Finnes i mange matvarer, inkludert godteri, peanøtter har mange navn. Unngå mat notering bakken nøtter, øl nøtter og monkey nøtter i ingrediensene. Vær også forsiktig med peanøtt-fri mat behandles i et anlegg som håndterer peanøtter fordi disse elementene kan ha kommet i kontakt med peanøtter under håndtering.

Corn

Finnes i mange bearbeidet mat, kan forbruker mais føre til oppkast, hodepine og utslett. Mais eksisterer i en rekke forskjellige former, inkludert maissirup i brus og fruktdrikker, som forårsaker tannråte og høyt blodsukker.

Demerarasukker

Forbruker rørsukker resulterer i farlige blodsukkersvingninger. Også kjent som sukrose, er rørsukker de hvite, sukker krystaller behandlet i fabrikker og utbredt i de fleste bearbeidet mat. Sukker kompromisser immunsystemet, noe som gjør det vanskelig for kroppen å bekjempe sykdommer. Verre, fører for mye sukker til type 2 diabetes, en forebygges sykdom som kan føre til amputasjoner og hjerteinfarkt.

Soy

Soyabønner og soya er utbredt i bakevarer, frokostblandinger, kjeks, hermetisk tunfisk og selv morsmelkerstatning. De kan være vanskelig å unngå, tatt i betraktning de finnes i mange bearbeidet mat.