Digidexo.com

Hva gjør Sener Tight?

Hva gjør Sener Tight?


Sener, som kobles til muskler, kan bli stramt på grunn av en kombinasjon av faktorer. Ifølge National Cancer Institute, sener er tøff, fibrøs, cord-lignende vev som kobler muskler til bein. Sener hjelpe beinet farten.

Sener og muskler

Sener er koblet til muskel. Derfor kan stramme sener forekommer i ulike deler av kroppen. Ifølge "Menns helse," stramme muskler tillater ikke så mye blod inn muskuløse områder, som for eksempel rygg eller nakke, og derfor er blokkert fra å få de nødvendige næringsstoffene.

Årsak til stramme muskler

En av de viktigste årsakene til muskel tetthet, som igjen kan bidra til stramme sener, er muskel overforbruk, rapporterer "Menns helse." Overforbruk fører til små rifter og for å kompensere, musklene stramme. Dårlig strekker vaner eller mangel på stretching kan også føre til tetthet, sier "Menns helse."

Tendinitt

Hvis sener er stramme, kan senebetennelse oppstå. Ifølge Mayo Clinic, er senebetennelse en betennelse eller irritasjon i en sene. Som et resultat av smerte og ømhet oppstår like utenfor den nødstilte felles. Selv om det kan være forårsaket av skade, kan det også oppstå på grunn av sin faste gjentatt bevegelse over en viss tid, de Mayo Clinic stater.

Tendinitt Komplikasjoner

The Mayo Clinic sier også at uten riktig behandling, kan tendinitt øke risikoen for seneruptur. The Mayo Clinic sier videre at senebetennelse kan behandles av en injeksjon av kortikosteroid medisiner, terapi eller, hvis situasjonen krever det, kirurgi.

Forebygging / løsning

For å forebygge muskel og sene tetthet, "Menns helse" anbefaler at folk, spesielt idrettsutøvere, regelmessig utnytte skikkelig strekk teknikker. I tillegg er det viktig å ha god holdning. Hvis ikke, kan det hjelpe å se en idrettsskade spesialist eller sport massør, "Menns helse" rapporter.