Digidexo.com

Hvordan til å rense vann med grapefruktkjerneekstrakt

Hvordan til å rense vann med grapefruktkjerneekstrakt


Grapefruktkjerneekstrakt (GSE) er avledet fra frøet, cellulose og hvite membraner av grapefrukt (Citrus paradisi). Den er tilgjengelig i flytende eller kapselform, og ble oppdaget av Dr. Jacob Harich, en fysiker, som en trygg og effektiv antibiotika, antiseptisk og desinfiserende. GSE tilbyr flerbruks helse og generelle fordeler for mennesker og dyr. Ifølge Pure Liquid Gold nettside, har GSE vist seg å være svært effektiv som en nødsituasjon vannrenser. Du kan bruke grapefruktkjerneekstrakt til å rense vann umiddelbart hvis du er camping eller reiser i områder der kvaliteten på drikkevann er tvilsom.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Ta en flaske som inneholder en gallon av drikkevann og rense det først hvis det er mulig. Eller du kan vente til noen suspenderte partikler i vannet har slått seg ned.

Tilsett 10 dråper grapefruktkjerneekstrakt til denne gallon av rent vann. Hvis vannet er veldig skittent, øke til 25 dråper grapefruktkjerneekstrakt.

Rist flasken med vann som inneholder grapefruktkjerneekstrakt kraftig, eller bruk en skje til å røre. La det stå i noen minutter. Drikk dette vannet rett når du trenger det.

Tips og advarsler

  • Ved hjelp av grapefruktkjerneekstrakt i vannet som en purifier gir noen immunitet mot innvollsparasitter som Salmonella og Escherichia coli.
  • Legg til en ekstra mengde grapefruktkjerneekstrakt dråper å streame eller vann i dammen.
  • Alltid fortynne grapefruktkjerneekstrakt før bruk, så det er surt og kan forårsake irritasjon i mage og tarmslimhinnen.