Digidexo.com

Hva er Advair Brukes til?

Hva er Advair Brukes til?


Med anslagsvis 20 millioner amerikanere lider av astma - og en ekstra 24 millioner arbeider med Kronisk obstruktiv lungelidelse, eller KOLS - det er lite rart at de lider av disse luftveissykdommer velkommen lettelse brakt til dem av Advair, en sniffe aerosol som er avgjørende for å gi det. Som enhver narkotika, bærer Advair sin andel av risiko og bivirkninger, samt viktige egenskaper å huske på før du bruker den. For de titalls millioner som sverger til det, men gir Advair viktig lettelse.

Aktive ingredienser

De viktigste ingrediensene for Advair inkluderer flutikasonpropionat, som hindrer utslipp av stoffer som fører til lungebetennelse, og er også ansett som et kortikosteroid. Kortikosteroider er designet for å være innånding. Den andre ingrediensen, salmeterol, er en bronchodialotor som løser opp musklene rundt luftveiene å gjøre puste lettere.

Store bruksområder

Advair brukes til å hjelpe folk 12 år eller eldre som lider av astma angrep, samt for å hindre forverring av KOLS-relaterte systemer - særlig de som er forbundet med kronisk bronkitt, for eksempel, eller emfysem.

Advair er ikke en Emergency inhalator

Advair er ikke en nødsituasjon inhalator og vil ikke fungere for en akutt astmaanfall eller bronkospasme som allerede har begynt. En hurtigvirkende inhalator som Albuterol bør alltid utføres for bruk i et astmaanfall. Advair er ment som en vedlikeholds medisiner for å hjelpe lungene føle seg mindre betent og holde luftveiene åpne for bruk som en vedlikeholds medisinering. Salmeterol, også kjent som serevent, har vist seg å øke risikoen for astma-relaterte dødsfall; derfor er det viktig at pasientene følger alle instrukser og bare ta den foreskrevne dosen.

Skjemaer og sterke sider

Advair kommer i aersol og pulver former, som bærer forskjellige styrker. Advair Diskus er et pulver form av flutikason og salmeterol som inkluderer en spesiell inhalator - forhåndslastet med blisterpakninger som inneholder målte doser av medisinen. For hver gang inhalatoren brukes, åpner enheten og laster en blemme. Advair HFA, på den annen side, er den aerosol-versjon av salmeterol og fluticason som kombinerer i en beholder. Beholderen, i sin tur, blir brukt med en inhalatoranordning. Bare den enheten som følger med medisinen bør brukes.

Forsiktighetsregler og advarsler

Pasienter som lider av flere kjente kroniske tilstander kan trenge en dosejustering, eller annen type spesialbehandling, før du går på Advair, inkludert personer som lider av noen form for infeksjon eller nedsatt immunforsvar, diabetes, epilepsi eller andre typer anfall lidelse, mat eller narkotika allergiers, osteoporose, skjoldbrusk lidelser eller leversykdommer og tuberculousis. Pasienter som gjør ta Advair bør alltid bære en medisinsk advarsel advarsel, eller noen annen form for ID, for å la andre vite at de kanskje må orale steroider i et nødstilfelle. Advair HFA beholdere bør også holdes borte fra høy varme situasjoner, for eksempel et kjøretøy på en varm dag, som beholderen kan eksplodere hvis det blir for varmt.