Digidexo.com

Slik Cure Pizza Burn

Vi har alle gjort det før. Vi kunne bare ikke vente med å spise den deilige (riktignok dampende) stykke pizza. Vi har betalt for det neste uke med en stikkende og peeling brenne på taket av munnen vår. Selvfølgelig er pizza ikke den eneste skyldige, men det er slik en gjentakelse lovbryter at dette munn-relatert problem har blitt laget "pizza brenne." Tid og naturens beste antiseptisk, spytt, er fortsatt de beste healere pizza brenne, men det er noen enkle ting du kan gjøre for å i det minste lindre smerten.

Bruksanvisning

Slik Cure Pizza Burn

•  Bruk is. Umiddelbart plassere isbiter i munnen for å redusere smerte og dempe noen av de mer langsiktige virkningene av pizza brenne. En kald drikke er alltid en god innsats for å ha i nærheten når du spiser noe varmt eller krydret.

Gurgle med saltvann. Bland en liten mengde salt og lunkent vann sammen og gurgle som du ville munnvann. Dette er en av de beste naturlige valg. Det virkelig fungerer. Når du har tid, stille inn en alarm for hver halve time til time og gurgle hver gang alarmen går.

Swish melk. Å drikke eller skylle munnen med melk vil fungere som et belegg, og både berolige og beskytte munnen mot ytterligere skade. Dette fungerer også underverker med matvarer som ikke er varmt å ta på, men er naturlig krydret, for eksempel chili eller grønn karri.

Bruk aktuelle analgesi. Slå til kur-alls din bestemor ga deg: Neosporin og Anbesol. Disse produktene vil minst nummen påvirket området.

Unngå krydret mat. Hold deg unna alt som er enda mildt krydret. Du vil ikke være i stand til å tåle disse matvarene på samme måte som du en gang gjorde for en stund, og krydret mat valg vil bare forverre tilstanden din.

Hold tungen vekk fra taket av munnen. Det er menneskets natur å ønske å spille med de berørte overflaten med tungen din. Dette vil bare forverre tilstanden din. Motstå trangen til å berøre området.

La det gro naturlig. Tid og dine egne spytt gjør underverker. Vanligvis går tilstanden bort i en uke. Hvis dette går på i flere uker, vil du ønsker å ta kontakt med tannlegen din. Munnen brenner fra krydret eller varm mat faktisk kan etterligne andre, mer alvorlige forhold. Sjekk med legen din for å være sikker.