Digidexo.com

Raw Food Diet & Cellulite

Mange kvinner eldre enn 20 vil si at cellulitter er hva de hater mest om kroppen sin. Det er en av de viktigste grunnene til at så mange frykter badedrakt sesongen. I mange år har kvinner blitt fortalt at det er ingenting som kan gjøres; cellulitter er en del av livet. Nylig, skjønt, kosmetisk kirurgi, spabehandlinger og kremer som lover å bli kvitt cellulitter har vokst i popularitet, men effektene er dyre og midlertidig i beste fall. Imidlertid har talsmenn for den rå mat diett kommet frem med påstander om at du følger denne dietten vil eliminere cellulitter mens fremme vekttap og en all-around øke i helse.

Raw Foods Diet

Den rå mat diett består av å spise minst 50 prosent av din totale mat i sin naturlige, rå tilstand. Grunnen til dette er tilhengerne 'påstand om at tilberedning av mat på høyere enn 130 grader ødelegger sine vitaminer og photonutrients, fjerne mat verdi og rende det tomme kalorier. Spise mat rå er ment å maksimere inntaket av disse vitaminer og næringsstoffer, øke smaken av mat og hjelp i fordøyelsen. Korn bør være i så naturlig form som mulig og protein bør komme fra plantekilder, som for eksempel soya, nøtter, frø, alger, høyere protein greener og spirer.

Helse Fordeler

Resultatet av å følge rå mat diett er fornyet energi og velvære, klar hud og skinnende hår, og en rekke andre helsefordeler. Ifølge en undersøkelse utført av vegan og levende mat ernæringsekspert Lenka Kajic, publisert i august 2006 utgaven av "The Iowa Source": "Folk som fulgte en 80 til 90 prosent rå mat diett for to år rapporterte merket forbedringer i immunitet, fordøyelse, allergier, vekt moderasjon, kronisk sykdom, og psykiske og følelsesmessige velvære. " Zajic fortsetter: "Det synes å være ingen tvil om at, i hvert fall i utgangspunktet, spise en rå mat diett kan redusere eller kurere mange helseplager."

Cellulite Elimination

Det er eksperter som hevder den rå mat diett kan gjøre en forskjell, som Sally Beare, foreleser ved det britiske College of Nutrition and Health. I sin 2006 boken "50 Secrets av verdens lengste levende mennesker," Beare skriver: "Cellulite har også blitt funnet å forsvinne på en rå mat diett delvis fordi rå mat bidrar til å eliminere giftstoffer som er knyttet til cellulitter."

Blogger og attester

Internett er full av blogger og anbefaling priste den rå mat diett og forskjellen det har gjort i menneskers liv, og på deres cellulite. I bloggen delen av Raw Food Talk, ilovecacao skrev i november 2006, "Jeg er så spent, cellulitt på baksiden av lårene mine går unna!" Dette ble bekreftet av andre bloggere på nettstedet. Melissa fra Ontario uttalte: "Den rå diett får toppkarakter for cellulite reduksjon. Jeg har gått ned i vekt før, men fortsatt så klumpete. Denne måten å miste vekt er å forlate meg jevnere og glattere."

Konklusjon

Selv uten fordelen av cellulitt reduksjon, de andre helsemessige fordeler av en rå mat diett er for mange å ignorere. Vekttap, bedre fordøyelsen helse, mer avslappet søvn og en generell følelse av letthet og velvære har blitt mye rapportert av de som er på diett. Mens spise det meste rå mat er kanskje ikke for alle, fordelene gjør det verdt et forsøk for noen mennesker.