Digidexo.com

Hvordan lage en akryl protese

Hvordan lage en akryl protese


Dental restaurering prosedyrer blir mer og mer populært. Mange tannleger er selv gå gjennom spesiell opplæring for å bli kosmetiske tannleger. Denne treningen gjør at tannleger å gjenopprette nesten alle typer dental problem. Avhengig av hvilken type restaurering du trenger, din tannlege kan bestemme det er best å gjøre en akryl protese for munnen. Det er bare noen få ting du bør forvente å skje med denne typen tannarbeid.

Bruksanvisning

•  Vær klar for tannlegen å gjøre en mold av tennene dine. Han kommer til å bruke et inntrykk skuffen for å skape formen, fylle skuffen med en kitt-lignende materiale og plassere den over munnen. Dette vil skape inntrykk som vil bli brukt til å forme akryl protese.

Forstå at tannlegen må sende inntrykket han tar av munnen til en tanntekniker. Teknikeren vil skape den første modellen for protese.

Slapp som tannlege tar målinger av munnen. For å gjøre dette, vil han bruke en type voks blokk som vil hjelpe ham å ta ned dimensjonene på innsiden av munnen. Igjen, vil han sende denne informasjonen til tanntekniker. Målingene slutt brukes til å bestemme din bite og hvilken type protese form som best vil passe munnen.

Vær forberedt på å ha tannlege prøve ut en prøve protese før tennene er festet på. Prøve protesen er laget av tannteknikeren og sikrer at formen og størrelsen av protesen vil passe munnen. Tannlegen vil undersøke anfall av rettssaken gebiss og foreta eventuelle nødvendige endringer.

Vent til tanntekniker for å fullføre din akryl protese. Det siste trinnet er å fikse på tennene. Tidsperioden det vil ta å sluttføre protese varierer sterkt og avhenger av din spesielle situasjon og tannlege kontoret du går til. Tannlegen vil være i stand til å gi deg en omtrentlig tidsramme.

Hint

  • Noen ganger vil en andre inntrykk av tennene må gjøres hvis det første inntrykket bryter eller ikke inneholder nok detaljer av munnen din.