Digidexo.com

Behandling for kronisk Hemorroider

Hemorroider er hovne årer i nedre rektum og anus som blir betente, smertefullt og noen ganger blø. Den vanligste årsaken er anstrengende å ha avføring. Noen mennesker har kroniske tilbakefall av hemorroider. Det finnes en rekke behandlinger for å lindre symptomene.

Aktuelle salver

Aktuelle salver, kremer og stikkpiller er tilgjengelig over disk som bidrar til å krympe og helbrede de hovne vev. Ifølge Mayo Clinic, bør du ikke bruke disse produktene for mer enn en uke uten råd fra legen din.

Varme / kulde

Bade i varmt vann kan bidra til å lindre symptomene dine, eller du kan bruke en sitz bad (et basseng som passer over din toalett) med varmt vann. The Mayo Clinic tyder på at bruk av kalde omslag eller isposer kan redusere hevelse.

Toalett Tissue

The Mayo Clinic antyder at i stedet for å bruke tørr toalettpapir, bør du bruke fuktige kluter eller fukt toalettpapir. Dette holder anal området rent og ikke irritere sart hud.

Oral medisiner

Du kan ta paracetamol (Paracet), ibuprofen (Motrin eller advil) eller aspirin for smertelindring ved behov.

Forebygging

Du kan forhindre hemorrhoid flare-ups ved å holde avføringen myk. Ifølge Mayo Clinic, høy-fiber matvarer, kan nok av vann og andre væsker og fiber kosttilskudd hjelpe. I tillegg bør du prøve å ikke anstrenge når du har avføring, får tilstrekkelig mosjon og unngå å sitte eller stå i lange perioder.

Betraktninger

Du bør konsultere legen din dersom du fortsatt har problemer med hemoroider. Du kan trenge kirurgisk behandling for å fjerne hemoroider.