Digidexo.com

Hva kan du gjøre hvis du ikke har nok penger til å ha råd til forsikring?

Hva kan du gjøre hvis du ikke har nok penger til å ha råd til forsikring?


Ifølge Kaiser Family Foundation, er den gjennomsnittlige årlige kostnadene for helseforsikring $ 13 375 for en familiepolitikk som er kjøpt gjennom en employerâ € ™ s gruppe plan. Kostnaden er enda større for de som må kjøpe individuelle helseplaner i det private markedet. Kaiser Family Foundation bemerker også at familie helse forsikringspremier steg 131 prosent mellom 1999 og 2009. I tillegg til kostnadene for disse premiene, policy-holdere er også ansvarlig for egenandeler, co-betalinger og co-forsikring. Hvis du ikke har råd til helseforsikring for deg og din familie, er det noen alternativer som lar deg få tilgang til rimelige helsetjenester.

Medicaid

Medicaid er en føderale og statlig finansiert helseprogram for lavinntektsfamilier og enkeltpersoner. Alle med en inntekt mindre enn den føderale fattigdom standard er kvalifisert for helse dekning gjennom Medicaid. Andre er også kvalifisert for programmet, inkludert lav inntekt gravide kvinner, familier med barn og blinde og funksjonshemmede. Medicaid er tilgjengelig i hver stat i USA, men valgbarhet varierer på tvers av delstatene. For å finne ut om du er kvalifisert, kan du kontakte stateâ € ™ s Medicaid kontor gjennom kontaktinformasjon tilgjengelig på CMS.gov.

Helse Programmer

Hvis du ikke kvalifiserer for føderal helseforsikring assistanse, kan du ha noen lokale lavkost helsetjenester alternativer. For eksempel, tilbyr Vaccines for Barn program gratis vanlige barne vaksinasjoner, uavhengig av inntekt. Deltagende leverandører inkluderer mange barneleger, sykehus, klinikker, skoler og lokale helse avdelinger. I tillegg mange lokalsamfunn har non-profit klinikker og velværesentre som gir primære omsorg til pasienter til en pris de har råd til. Helsepersonell priser er basert på pasientens inntekt og er ofte gratis. Andre muligheter er campus helseklinikker på de fleste store universiteter og over-the-telefon omsorg fra lavkost tjenester som Teladoc.

Affordable Care Act

I 2010 vedtok kongressen Affordable Care Act, som søker å utvide rimelige helsetjenester til alle amerikanere innen år 2014. På den tiden, med lave til middels inntekt enkeltpersoner som ikke kvalifiserer for Medicaid vil motta en skatt kreditt for å hjelpe til med helseforsikring premiene er kjøpt på det private markedet. Alle amerikanere vil bli pålagt å bære helseforsikring, eller andre betale en årlig bot, som vil være det høyeste av $ 750 per person eller to prosent av årlig inntekt. I januar 2014, vil loven også gjøre det ulovlig å nekte dekning til enhver person på grunn av en pre-eksisterende tilstand.

Frivillig arbeid Assistanse

Hvis du er usikker på hva helseforsikring alternativer du er kvalifisert for, Stiftelsen for helse dekning Education tilbyr assistanse via telefon og online 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Live operatører er tilgjengelige for å hjelpe deg med å finne rimelig helse dekning i staten, og de kan også informere deg om dine rettigheter under COBRA hvis du nylig mistet jobben din. Stiftelsen kan også være i stand til å finne fordeler du ikke er klar over at du er kvalifisert for. For eksempel, hvis du er under 26 år, er du kvalifisert som en avhengig av dine foreldres helse-forsikring, uavhengig av om du bor sammen med foreldrene dine, er gift eller er kvalifisert for en arbeidsgivers helseplan. For å få hjelp til å finne dekning, ringe USA Uninsured Hotline på (800) 234-1317.