Digidexo.com

Hva kan jeg gjøre for å indusere arbeidskraft på 40 uker?

Hva kan jeg gjøre for å indusere arbeidskraft på 40 uker?


Når du nærmer målstreken av svangerskapet, vil du sannsynligvis bli trøtt, ubehagelig og bare klar til å ha den babyen ut. Mens babyer har sine egne tidsplaner og vil komme når de er klar, kan du prøve et par ting for å flytte prosessen sammen. På 40 uker, det er aktiviteter du kan gjøre og mat du kan spise for å prøve å overtale arbeidskraft. Hvis alt annet mislykkes, og snakk med legen din se hva hun kan gjøre med det.

Foods

Visse matvarer kan være nyttig når du forsøker å indusere arbeidskraft på 40 uker. Ananas inneholder bromelain, et proteolytisk enzym som kan bidra til å modne livmorhalsen for å hjelpe det til å bli klar til å levere. Jo mykere livmorhalsen er, jo mer sannsynlig er det å gå inn i arbeid. En spiseskje lakserolje vil fungere som et avføringsmiddel, som kan utløse sammentrekninger å hoppe starte arbeidskraft. Krydret mat kan forårsake gastrointestinal aktivitet, noe som også kan stimulere sammentrekninger. Vær oppmerksom på at det er ingen definitive vitenskapelige bevis på at du bruker mat vil lykkes i å indusere arbeidskraft, men det er ingen fare i å spise disse matvarene.

Aktiviteter

Det er noen ting som du kan prøve, alene eller sammen med partneren din, for å indusere arbeidskraft på 40 uker. Sex ved slutten av svangerskapet kan utløse sammentrekninger. Den kvinnelige orgasme bevirker frigjøring av oxytocin i kroppen. Oxytocin er hormonet ansvarlig for sammentrekninger. Imidlertid må din kropp og din livmorhalsen være klar for arbeidskraft for at dette skal fungere. Nippel stimulering også utgivelser oxytocin. Hvis du føler deg opp til det, mild til moderat trening, som gåing, kan bidra til å sette kroppen inn i arbeid gjennom tyngdekraften som babyen presser ned på åpningen av livmorhalsen for å hjelpe det til å utvide seg.

Medisinsk Induksjon

Hvis det er et helseproblem, eller er du rett og slett lei av å være gravid og forfalt, kan legen din foreslå en medisinsk induksjon. Selv om ikke informert av alle helsearbeidere, er slike "convenience inductions" stadig mer populært. I en medisinsk induksjon, får du en intravenøs løsning av Pitocin, en syntetisk form av oxytocin, som skal presse kroppen inn i arbeid. Andre fremgangsmåter kan anvendes i en medisinsk induksjon for å øke hastigheten ting sammen, slik som stripping membranene eller manuelt å bryte pose med vann. Disse lure kroppen til å tro at arbeidsmarkedet allerede har begynt, og det vil sparke i gir og fullføre jobben.