Digidexo.com

Hva er Oregano Oil bra for?

Hva er Oregano Oil bra for?


Oregano olje har vært brukt i århundrer for sine urte helbredende rettsmidler. Opprinnelig brukt i matlaging, er oljen nå tilgjengelig som et supplement i pille eller flytende form for å få rekke medisinske fordelene det har. Selv allment populær og brukes over hele verden som et alternativ medisin, gjør Food and Drug Administration ikke gjenkjenner oregano olje som en mainstream medisin.

Muscle Repair

Oregano olje kan hjelpe reparere skadede musklene i forbindelse med eksisterende proteiner. Det hjelper også å reparere eventuelle skader på sener og bindevev. Musklene opplever større fleksibilitet når bruk olje fortsetter.

Sinus Hjelp

Da lagt til vann, oregano olje ansett som en kur for bihuleproblemer og infeksjoner. Det virker til å dempe virkningene av allergener som fører til sinustrykk og andre komplikasjoner. Som et resultat, er allergier også behandles ved inntak av oljen.

Skin Renewal

Oregano olje bidrar til å ødelegge de skadelige mikroorganismer som plager huden. Ved å kvitte kroppen av disse giftstoffene, er huden i stand til å fortsette sin daglige fornyelse og revitalisering. Kollagen under huden er da i stand til å holde huden stram og ser yngre.

Immune Booster

Oregano olje bidrar til å holde kroppens naturlige forsvarssystem oppe og går. Det hjelper til å opprettholde immunforsvaret og forby frie radikaler fra klamrer seg til celler og forårsaker sykdom og sykdom. Toksiner er da ikke i stand til å få til utbruddet av visse typer kreft ved å hjelpe til immunitet prosessen.

Aktuelt Bruk

I flytende form, kan en liten mengde oregano olje brukes til å behandle en rekke hudirritasjoner slik som et utslett eller bug bite. Bare gnidd på det berørte området, virker oljen å belegge smitte og redusere kløe og smerte. De psykiske symptomene på irritasjoner blir så redusert, etterlater huden igjen plettfritt.

Magen Enkel

De næringsstoffene som finnes i oregano olje kan bidra til å roe opprørt og urolig mage. Olje fungerer som en Neutralizer med magesyre, noe som resulterer i en utflating og reduksjon i smertefremkallende symptomer. Dette kan bidra til ytterligere å redusere angrep av visse sykdommer så som syrereflukssykdom, noe som skyldes en opphoping av magesyre i spiserøret.

Respiratory Health

Oregano olje øker i lungene og luftveiene. De arbeider for å fjerne luft passasjer og redusere betennelse forårsaket av astma og astmarelaterte symptomer. Oksygen er i stand til å passere gjennom kroppen enklere, og karbondioksyd elimineres lettere.