Digidexo.com

Reductil appetitt suppressant

Når en person er i stand til å gå ned i vekt gjennom en fornuftig vekttap diett og mosjon, kan en lege velge å foreskrive Reductile, en appetitt suppressant som inneholder sibutramin hydroklorid monohydrat. Men dette er vanligvis bare gjøres i tilfeller der en body mass index (BMI) på 30 eller mer eksisterer. Det eneste unntaket er hvis BMI er 27 og vedkommende lider også av høyt kolesterol eller type 2 diabetes. Men det er viktig å merke seg at denne appetitt suppressant faktisk "hindrer" to hjerne nevrotransmittere fra å sende meldinger mellom celler for å undertrykke appetitt.

Reductil (sibutraminhydrokloridmonohydrat) og fedme

Noen individer har medisinske tilstander som tilsier bruk av appetittdempende midler for å kaste usunn vekt som ikke kan gå tapt gjennom tradisjonelle vekttap betyr. For slike situasjoner, leger noen ganger fore Reductil; derimot, er det vanligvis også nødvendig at den enkelte opprettholde et sunt kosthold og delta på en konsekvent treningsprogram under kortvarig bruk av stoffet. I tillegg er bruken av dette stoffet ofte begrenset til ett år.

Minimum resultater som forventes fra Reductil

Ikke alle vil dra nytte av Reductile; derfor, hvis den enkelte foreskrevet Reductil ikke har sett en 5 prosent vekttap på slutten av en tre-måneders periode, stoffet bør opphørt. Likeledes, hvis det har vært en vektøkning - selv om det ble innledet av vekttap uke eller måned før - dette stoff bør også bli stoppet av den grunn også.

Hvordan Reductil Works

Nevrotransmittere i hjernen kontrollerer mange meldinger fra en celle til en annen. To av disse, serotonin og noradrenalin, kan påvirke en persons humør og andre hjerneprosesser. En av disse andre prosesser har å gjøre med et budskap om at våre magen er full og fornøyd. Reductil virker ved å manipulere disse to hjernen kjemikalier til å tro at mat har blitt konsumert og den enkelte er tilfredsstillende full.

Farene ved Reductil Bruk

På grunn av de alvorlige mulige bivirkninger som kan oppstå ved bruk av denne medisinen (brystsmerter, kramper, plagsomme tanker, depresjon og økt blodtrykk), så vel som dens potensial for negative interaksjoner med andre medisiner, Reductil - hvis prescribed- -er nesten alltid gjort det først etter andre alvorlige helsemessige forhold (psykiatrisk sykdom, historie av hjertesvikt) har blitt vurdert og anses ikke til stede. I tillegg er bruk av dette medikament nesten alltid overvåkes av en lege, og hvis det oppstår problemer det er umiddelbart sluttet.

Bivirkninger

Søvnløshet, tørr munn, hodepine, svetting, hetetokter, menstruasjonssyklusforstyrrelser og impotens er noen av bivirkningene som kan oppstå ved bruk av dette stoffet. Andre mulige bivirkninger inkluderer: diaré, kvalme, oppkast, forstoppelse, hemorroider, magesmerter, en følelse av svimmelhet og angst. I tillegg kan smaksforandringer, hjertebank / økt rente, depresjon, kramper, nyresykdommer og høyt blodtrykk også være en bivirkning av dette stoffet.