Digidexo.com

LA Vekttap Bar Næringsinnhold

LA Vekttap er en vektreduksjon program som krever ukentlige besøk på sentre rundt om i USA Programmet er en kombinasjon av en-til-en besøk og tilslutning til en egendefinert meny tilpasset din livsstil, ifølge selskapets hjemmeside. Barene scorer høyt i noen ernærings områder og lav i andre.

Funksjoner

LA Vekttap Bars er en blanding av søt, crunchy og salt; alle de tingene en dieter craves. De kommer i en rekke varianter som peanøttsmør, sjokolade mynte og sjokolade knase. Smaken er mer som en candy bar enn en ernæring bar. De er prepackaged, noe som gjør det enkelt å hente som et måltid erstatning eller et lett måltid.

Fordeler

Kaloriene på en bar range mellom 150 og 200; ikke så ille for en matbit. Snacking kan være en dieter venn. Du kan finne det lettere å holde på en diett hvis du har snacks å se frem til. LA Ernæring barer gi 8g protein og 4 g fett, som begge er treg til å fordøye og kan bidra til å dempe appetitten.

Ulempene

Mens være lav i kalorier er flott, det er virkelig ikke en hel masse ernæring i disse barene. Hvis du ser på karbohydrater, har tenkt på å komme rundt 29g fra hver bar. Det er mindre enn et gram fiber, som ikke er en god ting for slankere. Den største ulempen er den 18g sukker. En Hershey bar med mandler har 19g sukker.

Tilgjengelighet

LA Vekttap Barer kan kjøpes på LA Vekttap sentre over hele USA. Du kan også kjøpe dem online fra nettsteder som ikke er tilknyttet senteret.

Advarsel

Hvis ernæring er hva du er ute etter, det finnes andre alternativer der ute. Hvis, derimot, ser du en lav kalori søt godbit, dette er en god erstatning. Også huske på at de fleste LA Vekttap Centers vil kreve at du være medlem for å kjøpe barene.