Digidexo.com

Hvordan finne ut daglige vedlikeholds Kalorier

Når det gjelder å kontrollere vekten din, er nøkkelen en enkel matematisk ligning. Hvis du spiser mye og er stillesittende, vil resultatet bli en muffin topp, saltasker eller magen bule. Hvis du bruker mer energi enn du tar inn, eller du bruker samme mengde energi, vil du opprettholde vekten din. Så enkelt er det. Derfor kjenne dine daglige vedlikeholds kalorier og holde styr på dem er avgjørende for å holde vekten nede og saltasker i sjakk.

Hvordan finne ut daglige vedlikeholds Kalorier

Hvordan finne ut daglige vedlikeholds Kalorier

•  Beregn din Basal Metabolic Rate (BMR). Du kan finne BMR kalkulatorer på nettet. Men et enkelt regnestykke er multiplisere vekten din med 10 hvis du er en kvinne, og med 11 hvis du er en mann. For eksempel har en 110-kilos kvinne en BMR av 1100. Det betyr, når hun er stillesittende, trenger kroppen hennes 1100 kalorier for naturlige prosesser som blinker, puste og svelge. Merk: Hvis du ønsker å gå ned i vekt, og vet ikke hvor mange kalorier du skal spise, er det bare beregne din BMR med hva du ønsker å veie.

Finn ut hva ditt aktivitetsnivå er på en daglig basis, og multipliserer det med din BMR. Aktivitet faktorer varierer fra 1,3 for de som jobber et skrivebord jobb, til 2,2 for de som er profesjonelle idrettsutøvere. Gå til www.snac.ucla.edu for alle aktivitetsnivå tall. Når du vet at aktivitetsnivå, multiplisere det med din BMR for å få din daglige vedlikeholds kalorier. For eksempel vil en 110-kilos kvinnelige resepsjonist multiplisere hennes BMR (1100) av hennes aktivitetsnivå (1,3) for å få en daglig kalori vedlikehold av 1430.

Hold en food journal, innspilling hver bit. Ikke la Hershey kyss her og bitt av pizza det komme bort fra deg - alt teller. Når du finner din magiske tallet, hold deg til å spise den mengden kalorier på en dag.

Hold styr på kalori tap når du arbeider ut av seg en pulsmåler. Skriv inn dine spesifikke kriterier som vekt og alder, og skjermen vil beregne kalori brenne nesten nøyaktig. Alltid lav ball dine tall. Det er bedre å undervurdere kalori brenne. Du bør imidlertid alltid overvurderer kaloriforbruket.

Hint

  • En aerob trening kan lett brenne 500 kalorier, og de ekstra kaloriene må forbrukes, slik at du ikke opprette en kalori underskudd og risikere å miste vekt.