Digidexo.com

Hvordan å sammenligne phentermine og efedrin

I de siste to tiårene, har vekttap kosttilskudd som inneholder efedrin (et motstykke av efedrin) fikk offentlig oppmerksomhet på grunn av mange rapporter om skader og dødsfall relatert til dets bivirkninger. Phentermine er i dag en vanlig foreskrevet vekttap narkotika overfor mange av de samme sikkerhetsmessige bekymringer.

Efedrin

Efedrin er et alkaloid av ephedra sinica, også kjent som ma huang. Når kombinert med koffein, kan efedrin fremme vekttap. Av denne grunn har efedrin vært en vanlig ingrediens i over-the-counter vekttap produkter. Men på grunn av sin høye risiko for skade og sykdom, melder Medline Plus at fra og med 2004 har Food and Drug Administration utestengt produkter som inneholder ephedra i USA. Efedrin fortsetter å bli brukt i reseptpliktige medisiner til behandling av forkjølelse, allergier og pusteforhold på grunn av sin evne til å utvide seg bronchial passasjer og innsnevre blodårene i nesegangene, forbedre pusting.

Phentermine

Phentermine er en resept appetitt suppressant indikert for kortvarig bruk i behandling av fedme i kombinasjon med riktig diett og mosjon. Phentermine virker ved å stimulere sentralnervesystemet, noe som kan føre til følelser av oppstemthet, overstimulering eller irritabilitet.

Bivirkninger

Phentermine og efedrin har flere av de samme bivirkningene. Disse inkluderer nervøsitet, svimmelhet, hodepine, søvnproblemer, tørr munn og magesyke.

Betraktninger

Konsultere legen din før du tar noen vekttap supplement. Sørg for at han er klar over eventuelle medisiner du kan ta, samt noen kjente allergier. Les all informasjon pakken før du tar noen medisiner.