Digidexo.com

Medisinske tilstander forårsaket av en mage Acid Ubalanse

Medisinske tilstander forårsaket av en mage Acid Ubalanse


Det er flere medisinske tilstander forårsaket av magesyre ubalanse. Noen er små, og andre er ganske alvorlig. Magesyre ubalanse peker ikke bare til et høyt nivå av syre; noen ganger kan forholdene være forårsaket av for lite magesyre. Alle de forhold forårsaket av magesyre ubalanse er skjerpende og smertefull, og forsiktige skritt må tas for å forebygge og ta vare på syre ubalanse å lindre smerten og holde tilstanden under kontroll. Ofte mindre magesyre ubalanse problemer utvikle seg til mer alvorlige forhold fordi den opprinnelige tilstanden ikke er løst.

Halsbrann og dårlig

Alle opplever halsbrann og / eller dårlig på et eller annet tidspunkt. Men for de med kronisk mage syre ubalanse, kan disse være daglige hendelser. I noen tilfeller kan halsbrann være så alvorlig at det etterligner et hjerteinfarkt. Hvis en kronisk problem eksisterer uten behandling, halsbrann og dårlig fordøyelse kan utvikle seg til magesår eller GERD.

Bloat

En magesyre ubalanse forårsaker en gass buildup som skaper en oppblåst følelse og utseende. Bloat kan være mild og bare mildt ubehagelig til alvorlig, forårsaker store smerter i magen. Normalt er denne tilstanden midlertidig og sjelden alvorlig.

Sår

Seriøs og kontinuerlig magesyre ubalansen er svært sannsynlig å forårsake magesår. Magesår er forårsaket av magesyre skjerpende og irriterende på slimhinnen i magen. Venstre ubehandlet, kan hull utvikle seg i bukhulen og i mer alvorlige forhold, indre blødninger.

GERD

GERD er oftest assosiert sykdom med magesyre ubalanse. Ellers kjent som "acid reflux sykdom," det kan føre til en smertefull og usmakelig backup av magesyre i spiserøret. Det er en alvorlig tilstand hvis venstre ubehandlet, fordi over tid, fører det til alvorlige skader på spiserøret. GERD kan være forårsaket av et lavt nivå av magesyre, så vel som for mye syre.

Behandling

Justeringer i dietten blir ofte foreskrevet i innledende behandling av magesyre ubalanser. Medisiner foreslåtte for å lindre symptomene og oppbygging av magesyre inkluderer over-the-counter produkter, slik som Pepto-Bismol, melk av Magnesia, tums og andre. Reseptbelagte legemidler er Pepsid, Zantac, Tagamet og prilosec.