Digidexo.com

Hvordan Regain Motivasjon til å gå ned i vekt etter en slip-up

Hvordan Regain Motivasjon til å gå ned i vekt etter en slip-up


Alle som har prøvd å gå ned i vekt vet det synkende følelsen du får når du hule i en mat fristelse eller hengi seg trøstespising. Mange dieters som har en "alt eller ingenting" tankegangen er selvødeleggende og behandle slip-ups som store feil. Løsningen på problemet er å tenke positivt om små blundere slik at de ikke avspore dine vekttap innsats.

Hvordan Regain Motivasjon til å gå ned i vekt etter en slip-up

Slip, Fall, Recover

•  Vær realistisk. Erkjenne at enhver krig verdt å kjempe vil ha sine små nederlag. Minn deg selv på utfordringer du har overvunnet på andre områder, til tross for tilbakeslag. Fortell deg selv at en og annen fall er en del av å miste vekt og at det vil skje igjen. Løse for å komme tilbake på rett spor så raskt som mulig når det skjer.

Endre negativ mental tenkning til positiv tenkning. Undersøke tanker går gjennom deg sinn. Filtrer ut den negative språk. Gjør din skyld og frustrasjon til en fornyet innsats for å nå enda høyere mål.

Gjør noe med en gang for å kompensere for de ekstra kaloriene. Gå en tur eller løpe, gjøre mer en mer intens treningsøkt eller finne kreative måter å brenne kalorier rundt huset. Løpe opp og ned trappene, eller danse til musikk for å bringe pulsen opp. Balanse "kalorier i" med "kalorier ut."

Få begeistret vekttap målet. Forestill deg selv shopping eller i et bryllup eller klasse reunion på din idealvekt. Tenk på hvor fortrolige dette ville gjøre at du føler Sjekk kalenderen for et kommende arrangement. Bruk dato som frist for å miste en viss vekt.

Ta trøst i det faktum at du ikke er alene. Sjekk ut online motivasjonsgrupper for støtte. Godta det faktum at vekttap er vanskelig og at du vil falle utenfor vogn innimellom. Overbevis deg selv om at dette ikke er feil, men bare et nytt skritt på stigen til vellykket vekttap.