Digidexo.com

Hvordan håndtere Metabolism for varig vekttap

Hvordan håndtere Metabolism for varig vekttap


Vi kjenner dem godt; de magre kvinner som synes å være i stand til å stappe seg med alle typer mat som om resten av oss selv se på vi få vekt. Vi lurer på hvordan de gjør det og hvorfor vi, også, kan ikke bli velsignet med en slik gave. Stiller spørsmålet "Hvordan spiser du så mye og bli så tynn?" og du er sannsynlig å få svaret "Det er mitt stoffskifte, jeg tror jeg har god forbrenning." Det er ikke akkurat det svaret du ønsker å høre. Men ta hjertet, det er håp for de som bare ikke har "god forbrenning." Det er en måte å øke stoffskiftet, eller din Basal Metabolic Rate.

Hvordan håndtere Metabolism for varig vekttap

•  Spis regelmessig. Hoppe over måltider er den beste måten til en lav metabolisme, sier FatFreeKitchen.com. Hvis du ikke spiser regelmessig, kroppen din er lurt til å tro det har å lagre mat fordi det ikke er flere på vei. Tenk på stoffskiftet som en brann. For å holde ilden brenner, må du legge til drivstoff. Legge mat hver fire til seks timer er å legge bensin på bålet, holde stoffskiftet brenning. Og spesielt ikke hopp over frokosten, sier Mayo Clinic Ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky, fordi det bidrar til å holde sulten unna sent på dagen og gir deg energi.

Øvelse minst en time de fleste dager. Å få mer fysisk aktivitet ikke bare gir deg energi, men også bidrar til å holde hjertet sunt og musklene sterke. Trene bidrar til å øke stoffskiftet ved å legge muskelmasse på kroppen din. En kilo fett brenner bare to kalorier om dagen, mens en kilo muskler forbrenner 50 kalorier om dagen. Så de sterkere muskler, jo mer kalorier du brenner mens resten.

Tell kalorier. Ifølge Mayo Clinic, 3500 kalorier tilsvarer en kilo fett. Så må du brenne 3500 kalorier mer enn du tar inn for å miste 1 pund. Det er vanskelig å arbeide av 3500 kalorier hver dag. Det er mye fysisk aktivitet. Kutte ut minst en sukkerholdig behandle en dag, (eller ca 500 kalorier) vil hjelpe deg å slippe om en kilo i uken.

Drikk mye vann. Hver diett fra ris diett til grapefrukt diett til South Beach dietten har alle én ting til felles: deres råd til å drikke mye vann. Ifølge en artikkel i "Prevention Magazine", tyske forskere testet "... hviler stoffskiftet av 14 menn og kvinner før og etter at de drakk litt over 16 gram vann. Innen 10 minutter, begynte stoffskiftet å stige. Etter 40 minutter de frivillige gjennomsnittlige kaloriforbrenningshastighet var 30 prosent høyere, og det bodde forhøyet i mer enn en time. "

Du kan ikke nekte for at vann er en enkel måte å øke metabolismen å bistå i vekttap. Drukket alkoholholdige drikker, men er kjent for å senke stoffskiftet, så hold det i tankene neste gang du velger en Cosmo i stedet for en candy bar.

Hint

  • Å drikke kaldt vann forbrenner mer kalorier enn romtemperert vann. Lav effekt aerobic trening er sunt for hjertet og lett på leddene. Aqua-aerobic, gjort i et svømmebasseng, er fire ganger mer effektive enn vanlige aerobic på grunn av vannmotstand.
  • Konsultere legen din før du begynner på treningsprogrammer.