Digidexo.com

Aktuelle behandlinger for Eksem

Eksem kan være en plagsom tilstand å håndtere. Denne hud uorden forårsaker tørr, flassende hud som klør ustanselig. I noen tilfeller kan det føre til våte lesjoner som oser. Hvis kronisk, kan eksem og med føre til permanent fortykkede områder av huden. Heldigvis er det mange aktuelle behandlinger for eksem som, når de brukes i kombinasjon, kan produsere gode resultater.

Kortikosteroider

Kortikosteroider er en av de mest brukte aktuelle behandlinger for eksem. De virker ved å lindre betennelser og redusere kløe. Disse stoffene brukes oftest fordi de er lett tilgjengelig og arbeide raskt. Du kan få kortikosteroider over disk eller ved resept, avhengig av styrken som trengs. Tilgjengelig som en krem, gel, salve eller lotion, kortikosteroider har en tendens til å tynne huden over tid, så bruk dem med måte.

Tar

Tar har lenge vært brukt til å behandle eksem. Det er et godt alternativ til kortikosteroider, selv om mange mennesker finner det beste løpet av behandlingen er å bruke en kombinasjon av kortikosteroider og tjære. En uke ut i hver måned, bruker tjære som din daglige eksem aktuell behandling. Det er spesielt nyttig i tilfeller hvor huden er fortykket.

Antibiotika

Topiske antibiotika er også noen ganger brukt i behandling og vedlikehold av eksem. Siden huden er skadet fra å bli for tørr, kan det sprekke, la det åpent for infeksjoner. Sammen med kortikosteroid behandling, vil en aktuell antibiotika noen ganger må brukes til å drepe bakterier. Kremer og salver er de vanligste preparater av aktuelle antibiotika, med felles merkevarer blir Mupiocin salve og fucidic syre.

Antihistaminer

Den stadige trang til å klø på grunn av eksem kan være distraherende samt skadelig for huden din. Aktuelt antihistaminer er god måte å forholde seg til kløe, selv om du ikke skulle brukt dem i kombinasjon med andre aktuelle behandlinger uten først å rådføre deg med legen din.

Moisturizer

Fuktighetskrem er en annen viktig aktuell behandling for eksem. Mens du trenger de kortikosteroider og antibiotika for å behandle huden tilstanden i seg selv, er fuktighetskremer som kreves for å reparere huden og forhindre flere utbrudd. Du vil sannsynligvis trenge en mykgjørende krem ​​som er uparfymert, oljefri og bidrar til å felle fuktighet i huden ved gjenskape den ytre beskyttende barriere. Et godt valg er vaselin.