Digidexo.com

Hvordan bruke Root of American Ginseng

Hvordan bruke Root of American Ginseng


Ved første blikk, den amerikanske ginseng roten, med sin knudrete form, ser ikke appetittvekkende, men det er spioneringen som en kraftig antioksidant og er kjent som en samlet helse-booster. Det er kjent i den medisinske verden som et adaptogen, et stoff som styrker kroppen og bringer den tilbake i balanse etter lange perioder med stress. American ginseng er tilgjengelig i kapsel, skjær og flytende form på helsekostbutikker. Prøve og få tak i en fersk eller tørket rot, også. Følg trinnene nedenfor for å lære å bruke den amerikanske ginseng roten.

Bruksanvisning

Gjør ginseng te. Skjær opp en fersk eller tørket rot. Kok 4 kopper vann i en kasserolle. Sett 2 oz. av skiver rot i vann, og reduser varmen. La småkoke i 2 timer. Te kan tas 2-4 ganger om dagen. Legg honning å kutte den bitre smaken. Hvis fersk rot ikke er tilgjengelig, helsekostbutikker vanligvis bære pakket ginseng te. Bare koke opp vann og bratte te-pose følger pakken instruksjoner.

Klargjør en suppe. Samgyetang, eller kylling ginseng suppe, er en tradisjonell koreansk rett som er fullpakket med næringsstoffer. Du trenger en hel liten kylling med hud fjernes, 1/2 kopp søt ris, 10 fedd hvitløk, 6 jujubes, en knott av ingefær og seks skiver av frisk eller tørket ginseng roten. Skyll kyllingen og være sikker på at all huden er fjernet. Stuff hulrommet i kyllingen med søt ris og hvitløksfedd. Ved hjelp av en nål og tråd, sy sammen åpningen, men vær sikker på at det ikke er for stramt. Risen skal være matlaging innsiden av fuglen, så vannet må komme inn. Sett kyllingen i en stor gryte. Tilsett resten av de resterende ingredienser, herunder skiver ginseng. Fyll kjelen med vann inntil kyllingen er dekket. Kok i 90 minutes.Serve varmt.

Ta en kapsel eller skjær. Sjekk din lokale helsekost butikk for amerikanske ginseng kapsler eller tinktur. Eller ta 1 til 2 g om dagen, alltid med et fullt glass vann. Du kan fortynne ginseng skjær direkte i vannet, eller sette den på tungen. Du kan også blande den i is-te eller saft hvis du ønsker det.

Tørk av fersk rot for fremtidig bruk. Hvis du får fersk ginseng rot, er det best å tørke den ut slik at det ikke går dårlig eller få mugne. Deretter kan du bruke tørket ginseng hele året. Plasser ginseng røtter på wire racks eller netted hyller i et oppvarmet, luftige rom. For de første 3 dagene, tørke røttene på mellom 65 og 80 grader F. Slå røttene ofte. Øke varmen til 90 grader F gradvis for den neste måned. Hold snu røttene. Når de er tørket ut, lagre dem på et tørt, lukket beholder på rundt 34 grader C eller like over frysepunktet.

Tips og advarsler

  • American ginseng root har mange kjente fordeler. Det er blitt studert mye, og er kjent for å øke immunitet og styrke libido. For diabetikere, ginseng kjent for å bidra til å redusere toppene i blodsukkeret etter måltider.
  • Ginseng er også kjent for å redusere uønskede symptomer i overgangsalderen, og dra de med kreft og Alzheimers sykdom.
  • Tar ginseng i store mengder kan være giftig, så følg pakke eller legens anvisninger.
  • Tar amerikansk ginseng root har rapportert bivirkninger, inkludert høyt blodtrykk, søvnløshet, rastløshet og angst.
  • Ta kontakt med din lege hvis du velger å ta ginseng rot som et supplement. Det kan føre til flere bivirkninger hvis de tas i kombinasjon med andre medisiner.
  • Det er foreslått at regelmessig ginseng dosering for en måned etterfølges av en to-ukers pause før du starter på nytt.