Digidexo.com

Alternative Cures for Ulcerøs kolitt

Mange som lider av ulcerøs kolitt (UC) har hatt noe hell med tradisjonelle medisinske alternativer foreskrevet av sin lege. Dette fører noen pasienter å forfølge alternativ-kur alternativer. Selv om mange av disse alternativene ikke er godkjent av FDA for spesifikk behandling, er både bivirkninger og suksesser dokumenteres ved bruk av pasienter som lider av ødeleggende UC.

Advarsel: Alltid konsultere med legen din dersom du er usikker på om du prøver noen av de konkrete UC behandlinger under.

Yoga / Meditasjon

Stress regnes av mange leger og pasienter til å være en ledende årsak til UC betennelse. Mens det ikke er noen direkte "årsak" for sykdommen, stress er kjent for å forårsake mange komplikasjoner. Mens medisin, piller og kosttilskudd fungere for noen, er følelsesmessig helbredelse av kroppen faktisk viktigere i en alternativ kur som kan føre til remisjon.

Yoga og meditasjon er to gode kilder for å finne emosjonell stabilitet i fysisk form. Både fremme psykisk stabilitet og mestringsmekanismer for stress. Det har vært flere positive resultater hos pasienter som praktiserer yoga enn noen annen alternativ kur. Du kan delta i en klasse, kjøpe en bok eller leie en DVD som kan lære grunnleggende teknikker for å trene kroppens zen evner.

Probiotika og Prebiotika

Probiotika og prebiotika er en ny bevegelse i alternativ behandling for ulcerøs kolitt. Disse elementene kan finnes i mange forskjellige matvarer eller kosttilskudd. Probiotika og prebiotika gi det som kalles "gode bakterier" som støtter positive fordøyelseskanal helse.

Prebiotika er en helt naturlig materiale som finnes i vegetabilsk - som artisjokker - som kan hjelpe de gode bakteriene i tykktarmen din.

Probiotika finnes i flere og flere matvarer hver dag. Du kan gå inn på butikken og se mange forskjellige yoghurt med ordet "probiotiske" på etiketten. Dette er fordi mange mennesker (unntatt de med UC) lider av noen form for mageproblemer (for eksempel inflammatorisk tarmsykdom). Du kan også finne spesifikke kolon helse probiotiske kapsler i nesten alle apotek.

Aloe Vera

Hvis du skure oppslagstavler og alternative fora, har bruken av aloe vera i gang dukker opp. Aloe vera har vært brukt som en ekstern helbredende agent i århundrer, og først nylig har interne kapsler blitt utviklet. Ett element å merke seg om aloe vera-bruk er det beløpet du vil ta. Aloe vera vil fungere som et avføringsmiddel for mange enkeltpersoner hvis det brukes for mye, så vennligst vær forsiktig før testing aloe vera inntak.

Endre din diett

Boken "The Makers Diet" har vært en velsignelse for mange mennesker som trodde deres UC behandling hadde nådd en blindvei. Boken antyder mange unike matvarer og kosttilskudd, hvorav noen er vanskelige å finne og kan bli kostbart. Men hvis du bruker hundrevis eller tusenvis av dollar i året på medisiner, kan noen ekstra kroner på mat og kosttilskudd være verdt å prøve ut om attester vise seg å være nyttig. Dette er en allment tilgjengelig bok.

Omega-3 oljer: Fish Oil / linfrøolje

Forskning viser at inntak av Omega-3 olje piller (fiskeolje eller linfrøolje) har vist seg gunstig for mange med inflammatorisk tarmsykdom. Pillene har en anti-inflammatorisk virkning på kroppen og har også vært kjent for å bidra til å gjenopprette tarmveggen skade. Fiskeolje er raskt blitt et populært alternativ kur for ulcerøs kolitt.

Akupunktur

Akupunktur har vist seg å gi fordeler til UC pasienter både mentalt og fysisk. Kombinere gamle vitenskaper med velvære mentalitet, kan presisjonen innsetting av nåler i spesifikke trykkpunkter utløse kroppen til å frigjøre naturpreparater.

Konklusjon

Husk alltid å sjekke med legen din for eventuelle tvilsomme alternative behandlingsformer. Se også i ressursene nedenfor for ytterligere innsikt i alternative behandlingsformer.