Digidexo.com

Har Medicaid Cover høreapparater?

Har Medicaid Cover høreapparater?


Medicaid dekning hjelper millioner av amerikanere som ikke har råd helseforsikring. Medicaid programmer gi nødvendig dekning og tilgang til helsetjenester til barn og voksne for forebyggende behandling eller pågående behandling for helseproblemer. Høreapparater er dekket av noen stater under visse bestemmelser.

Funksjon

Under Social Security Act, ble Medicaid dannet i 1965 Programmet føderalt midler medisinske fordeler til lav inntekt folk til å dekke helsekostnader for 38 millioner familier, inkludert 3,4 millioner eldre og personer med nedsatt funksjonsevne, ifølge MedicaidDentistry.com.

Medicaid berettigelse

Selv om Medicaid er en føderal program, er operasjonelle retningslinjer for Medicaid etablert av hver stat gjør kvalifikasjonskrav som er forskjellige fra stat til stat. I alle stater, dekker Medicaid folk gjør 100 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. Noen stater tillater for dekning til de som tjener mer enn den føderale fattigdomsgrensen. En liste over alle statens kvalifikasjons retningslinjer for Medicaid er tilgjengelig på www.govbenefits.gov.

Høreapparat Dekning

I noen stater, kan Medicaid dekker høreapparater hvis det er en medisinsk nødvendighet og gjelder følgende retningslinjer: høreapparatet er spesifikk for den enkeltes symptomer, og det er bekreftet at det er en skade eller sykdom som nødvendiggjør et høreapparat; det er ingen andre alternativer som er like effektiv og koster mindre; Hovedformålet med høreapparatet ikke er kosmetisk eller for bekvemmeligheten av pasientens omsorgsperson.

Utstyr som omfattes av Medicaid

Hvis høreapparater dekkes av en stats Medicaid-programmet, visse høreapparat tjenester som kan være kvalifisert for dekning inkluderer: høreapparater, FM-anlegg, innledende omsorg kit, batterier, reparasjoner, ledningen erstatning rør, oppbevaring stropper, oppbevaring plagg, seler, baby dekker, tilpassede ørepropper og utlevering avgifter.

Forsiktig

Høreapparater og tjenester kan ikke bli dekket dersom utstyret ikke er medisinsk nødvendig, dupliserer høreapparat en annen leverandørs tjenester, eller utstyret er eksperimentell eller i kliniske studier. Elementer som ikke dekkes av Medicaid kan omfatte batteriladere, adaptere for elektronikk eller utvidet garanti politikk.