Digidexo.com

Soft Laser behandling for Tinnitus

Soft Laser behandling for Tinnitus


Tinnitus er en vedvarende lyd i øret som ringing, summing, brøling eller piping. Myk laser behandling, eller lavt nivå laser terapi, har blitt testet som en behandling for tinnitus. Ifølge National Institutes of Health, dens fordeler har ennå ikke blitt bekreftet. I tillegg Tinnitus Laser Centre i Sverige og har også funnet å være ikke helt vellykket. Men var det noen kliniske studier som har hatt positive resultater og behandlingen fortsetter å bli utforsket.

Gingko Biloba Infusion

Før laser terapi, er pasienter som oser av gingko biloba.

Laser

Laseren er rettet i den ene cm over mastoid, som er en del av tinningbenet.

Infrarød laser

Infrarød laser har blitt forsøkt i løpet av en 10-ukers periode, å styre laseren inn i passasjen av øret, meatus acusticus. Resultatene viste en forbedring i omtrent halvparten av pasientene.

Laser Bestråling

Resultatene av laserbestråling på sneglehuset, den auditive område av øret, viste at laserbehandlingen kan redusere tinnitus. Denne testen ble utført på marsvin.

Fortsetter studiene

Mange studier har blitt gjort ved hjelp av varierte doser av gingko biloba og nivåer av laserterapi, samt forskjellige steder i øret. Mens noen studier har vært mislykket, har det vært noen positive resultater.

Alder Factor

Yngre personer som har tinnitus som et resultat av overdreven eksponering for høye lyder, som konserter, diskotek og høyt stereoanlegg, behandles mer vellykket enn eldre mennesker som har lidd med tilstanden over en lang periode.