Digidexo.com

Hvordan å skylle ut ørene

Det er mange grunner til å rense ut ørene dine - hvis du har ørevoks blokkering, en mindre ørebetennelse eller overflødig vann i ørene etter bading. Rengjøring ut ørene dine med varmt vann og en voks mykner er trygt, men det er viktig at du ikke sette noe inni øregangen som en vaskeklut, bomullspinne eller øre dropper. For alvorlige infeksjoner, eller om hørselen fortsetter å forverres etter rengjøring, gjør en avtale med en profesjonell.

Hvordan å skylle ut ørene

•  Rengjør utvendig og fliker av ørene med en fuktig vaskeklut før du skyller inne i kanalen.

Fyll en liten dropper med en over-the-counter voks mykner som mineralolje, babyolje eller nonprescription ørevoks remover, og deretter legge til minst to dråper i hvert av ørene dine. La stoffet sitte i ørene i 30 minutter.

Legg en bomullsdott nær kanten av begge ørene og legge seg ned. Ligg på hver side i minst fem minutter for å tappe noe av væsken.

til varmt vann til dråpe og spruter vannet inn i åpningen på hvert øre. Ikke skyv dropper inn i øret ditt. Fortsett å vaske med varmt vann til all overflødig voks fjernes fra ørene.

Tørk utsiden av ørene dine med en ren vaskeklut til å fjerne noen små biter av voks som ikke ble skylt ut med vannet. Gjenta hele prosessen ved hjelp av dråper voks mykner igjen hvis du fortsatt har voks buildup i ørene.