Digidexo.com

Ørebetennelse Komplikasjoner

Ørebetennelse Komplikasjoner


Ørebetennelser kommer og går med forkjølelse og dårlig vær. De har symptomer kan behandles og de er vanligvis helbredet innen et par uker. Selv vanligvis forbigående, kan øreinfeksjoner fortsatt bringe med seg komplikasjoner.

Funksjoner av en øreverk

Ifølge webmd.com, symptomer på en øreinfeksjon inkluderer mild til alvorlig øresmerter, drenering fra øret, mulig feber, søvnvansker og hørsel, en smellende eller ringing følelse, svimmelhet, og problemer med å høre.

Sprukket trommehinne

En trommehinnen kan bli sprengt når pus og væske trykk mot det. Smerte vanligvis følger, og puss og blod kan sive ut. Trommehinnen gror vanligvis på egen hånd. Kirurgi kan være nødvendig dersom trommehinnen brister flere ganger.

Midlertidig hørselstap

Ifølge Mayo Clinic, kan engangs øreverk føre til kortsiktig hørselstap som følge av væske buildup. Trommehinnen og små ben i mellomøret kan ikke sende lyd vibrasjoner gjennom væske.

Langsiktig hørselstap

Fluid kan forbli i mellomøret i månedsvis. Dette skader på trommehinnen og de små knoklene i mellomøret, noe som kan føre til langsiktig hørselstap.

Talevansker

Konstant mellomøret væske gang var tenkt å være den viktigste faktoren som forårsaker tale eller utviklingsmessige forsinkelser hos barn, ifølge Mayo Clinic. Forskning har bevist dette er ikke sant.

Mastoiditt

Dette er en type av sinus infeksjon forårsaket av ubehandlede øreinfeksjoner. Det er sjelden at infeksjoner flytte fra øre til andre deler av hodet, men denne sykdommen innebærer en plass i beinet av skallen, som befinner seg bak øret.