Digidexo.com

Holistisk Hopi Ear Treatment

Praksisen med øret candling dateres til den eldste Pueblo indianerstamme, Hopi, som brukte terapi i århundrer for å avlaste lunger i øre, nese og bihuler. Indianerne trodde på de fysiske og åndelige helbredende egenskaper av denne praksisen.

Formål

Hopi øret lys arbeid ved å skape varme og press --- en skorsteinseffekten --- som bidrar til å trekke voks, skitt og annet rusk ut av øret. Luften som stiger gjennom den hule stearinlys kroppen fører en vibrasjon som masserer øregangen og trommehinnen og bidrar til å myke opp rusk slik at kroppen kan selvsagt fjerne det. Det stimulerer også sekresjon fra bihulene og dermed bidrar til å avlaste Sinus press fra forkjølelse, allergi og bihulebetennelse. I tillegg, varmen fra lyset hjelper øret får en økt blodstrøm, noe som kan bidra til å avlaste tinnitus og hovne lymfeknuter. Fra et åndelig synspunkt, mange brukere synes øret candling å være beroligende og rensende.

Prosedyre

En lisensiert holistisk lege bør utføre øret candling. Begynn med en konsultasjon, der du diskutere din medisinske historie og fortelle legen både hvordan du føler og hvorfor du ønsker en behandling. Legen vil da forklare hva du bør og ikke bør forvente.

Som prosedyren starter, vil du ligge på siden og legen vil vri forsiktig på slutten av stearinlys inn i toppen av øregangen. Når den er riktig tilpasset, vil legen tenne den andre kabelenden. Som lyset brenner, vil du høre en knitrende støy og føle litt varme, men du kan være trygg på at Hopi øret lys er utformet slik at den brente materialet ikke faller av lyset.

Når behandlingen er ferdig, vil legen fjerne stearinlys og slukke den. Du bør fortsette å ligge komfortabelt og slappe av i 10 til 15 minutter før du står opp eller behandle andre øret. I løpet av dette intervallet, kan legen melding øret for å forbedre behandling og vil sjekke inni øret for noen waxy rester før har du sakte komme opp.

Retningslinjer og advarsler

Når du velger en holistisk lege, spørre om legens erfaring med øret candling og finne ut hva slags øret lys han eller hun bruker. Tradisjonell Hopi øret lys er laget av bivoks, honningekstrakter og organisk sengetøy. Dette er den sikreste og mest naturlige type øre stearinlys å bruke. Ikke alle øret lys er de samme: Billige generiske versjoner kan brenne ujevnt eller for raskt, og forårsake alvorlige brannskader.

Hvis du har en perforert trommehinne, en aktiv ørebetennelse eller tube drenering enheter i ørene, unngå denne prosedyren. Ikke forsøk øret candling på selv eller har en uerfaren person gjøre det hjemme for deg.

Etter disse retningslinjene kan hjelpe deg å nyte healing, rensing og åndelig opplevelse av denne gamle praksis.