Digidexo.com

Måter å raskt kurere en ørebetennelse

Som de fleste foreldre vet, små barn er utsatt for å få ørebetennelser. En ørebetennelse begynner vanligvis i bihulene, enten med allergi eller en kald. Deretter bakterier komme inn i det indre øret gjennom Eustachian rør og forårsaker infeksjon. Hevelsen skyldes infeksjonen er det som fører til smertefulle øreverk. Selv om antibiotika er den vanligste måten å kurere en ørebetennelse, det er andre metoder som bidrar til å berolige verke og bekjempe infeksjonen også.

Hev hodet

Noe av grunnen til at spedbarn gråter mindre når du holder dem under en ørebetennelse er ikke det blir holdt er behagelig. Når en person sitter i en oppreist stilling, hjelper det væske renne fra det indre øret, herunder væsker som inneholder de bakterier som forårsaker infeksjonen. Dette er også grunnen til at barn klager over øreverk om natten når de legger seg ned og ikke på dagtid. I tillegg til å sitte opp, sove med hodet hevet kan bidra til å redusere varigheten av en øreinfeksjon.

Drikk vann

Loven av svelge fungerer musklene som omgir åpningen av Eustacian rør. Dette kan bidra til å rense dem for fluider som fører til infeksjon. I tillegg til å drikke vann, tyggegummi eller suge på godteri kan ha en lignende effekt. Tyggegummi som inneholder søtningsmiddel Xylitol kan også drepe bakterier som forårsaker ørebetennelser. Noen land selger Xylitol i sirup skjema for behandling av ørebetennelse hos barn. Xylitol finnes naturlig i plommer og bringebær.

Unngå Milk

Når du har drukket melk i løpet av en kald, kan du merke at din slimete tykner opp. Dette tykt slim kan fremme treg drenering av bihulene og forårsake blokkeringer av Eustacian rør. Hvis du begynner å ha problemer med bihulene eller allergi, bytte til klare væsker inntil bihulene klart opp. Aldri satt spedbarn til sengs med en flaske. Dette kan øke sjansene for at de vil utvikle ørebetennelser i løpet av natten.

Påfør Heat

Varme kan bidra til å dramatisk redusere hevelse og press på det indre øret og fremme drenering. Legge et par dråper varm olivenolje, eller en blanding av hvit eddik og isopropylalkohol kan bidra til å fremme drenering. Du kan også pakke en varm jern eller et oppvarmet pose med tørr ris i et håndkle og holde den mot det ytre øret.