Digidexo.com

Organisasjoner som omsorg for Alzheimers pasienter

Organisasjoner som omsorg for Alzheimers pasienter


Alzheimers sykdom er et voksende problem i USA, som Baby Boomers flytte inn i sine eldre år. Variasjonen av symptomene som følger Alzheimers sykdom kan gjøre omsorgs en utfordring at mange familier finne utover deres evne til å håndtere alene. Det er noen organisasjoner som kan hjelpe Alzheimers sykdom pasienter, familiemedlemmer og omsorgspersoner med ressurser, informasjon og støtte.

Alzheimers Association

Lokale grener av Alzheimers Association kan være i stand til å hjelpe familier til å finne seg gjennom et nettverk av kunnskapsrike fagfolk. Tilgjengelige tjenester kan omfatte screening og behovsvurderinger, hjelpe til med planlegging og problemløsning, henvisninger for tilleggstjenester og en støttende øret. Støttegrupper kan hjelpe tidlig debut av pasienter til å fungere og utforske sine muligheter for omsorg.

Eldreomsorg Managers

The National Association of Professional eldreomsorg Ledere kan hjelpe eldre og deres familier til å finne en eldreomsorg manager som kan bidra til å gi omsorg for Alzheimers pasienter. GCM har avansert opplæring i områder relatert til omsorg. Denne treningen kan omfatte sykepleie, psykiatri, gerontologi og sosialt arbeid. GCM vil hjelpe pasienten å oppnå sin maksimale fungerende kapasitet og være en ressurs for ekstra pleie og samfunnet programmer for pasienter som arbeider med Alzheimers og andre årsaker til demens.

Alzheimers Community Care

Den Florida-baserte programmet serverer Saint Lucie, Martin og Palm Beach fylker ved å gi omsorg til Alzheimer-pasienter. Sin omsorg Programmet omfatter lokal voksen barnehager, familiesykepleietjenesten, 24-timers krisehjelp linje, utdanningstjenester og støttegrupper. Dette programmet er gjennomført som en ideell organisasjon, og mer enn 90 prosent av donasjoner går tilbake til samfunnet for å tjene Alzheimer-pasienter og deres omsorgspersoner.

Lignende programmer eksisterer i andre samfunn, selv om de ikke kan være nonprofit. Alzheimers støtte grupper i ditt område kan være i stand til å gi informasjon om lokale programmer som dette.

Voksen barnehage sentre

Voksen barnehager er community-baserte programmer som hjelper gi omsorg for eldre og andre voksne som ikke kan stå alene. Disse tjenester skjer i en gruppe, og kan tilby en rekke aktiviteter for kundene sine. Noen kan tilby helsetjenester, terapeutiske tjenester, fritidsaktiviteter, støttegrupper, måltider, transport og personlig pleie tjenester.

Ifølge National Adult Day Næringens Hovedorganisasjon, er det tre typer av voksen barnehager. Det er de som gir bare sosiale tjenester, de som gir medisinske og helsetjenester og de som leverer spesialisert omsorg og tjenester. Kundene kan velge hva slags omsorg de trenger.

Omsorgsboliger

Omsorgsboliger skaffe boliger og tjenester for seniorer. De kan ha uteksaminert fasiliteter som tilbyr ulike nivåer av omsorg og støtte, i henhold til behovene til beboeren. Anlegg kan gi måltider, hjelp med personlig pleie, medisinsk assistanse, transport og sosial interaksjon for eldre med en rekke forhold og omstendigheter. Noen kan tilby hjelp som er spesifikk for Alzheimers pasienter.