Digidexo.com

Slik Cure Insomnia Selvsagt med Mat

Slik Cure Insomnia Selvsagt med Mat


Det er ulike årsaker til søvnløshet, og for Insomniac, får en god natts søvn er en flyktig drøm. Mens det er en rekke farmasøytiske søvnløshet kurer, er det også en rekke naturlige søvnløshet midler, som inkluderer visse matvarer. Les videre for å lære hoe å kurere søvnløshet naturlig med mat.

Bruksanvisning

•  Drikk melk. Et glass melk, varm eller kald, er ofte anbefalt før sengetid for dem som lider av søvnløshet. Melk inneholder kalsium, som har en naturlig beroligende effekt. Melk inneholder også tryptofan, signalstoffet for søvn og avslappende musklene.

Chow ned noen bananer. Bananer inneholder også tryptofan, som er en naturlig forløper til serotonin, en bevist humørhevende hormon. I tillegg, bananer inneholder kalium, natrium og magnesium, som også har en beroligende virkning på systemet. Bananer er en god sengetid snack til hjelp i induksjon av søvn.

Spis havre. Havre er rikt på protein, som sies å hjelpe søvnløshet. Havre har også mineralene kalsium og magnesium, som roet nervene. Det antas at spise havre kan føre til avslapping og indusere søvn.

Snack på pekannøtter. Pekannøtter hjelpe kurere søvnløshet fordi de er rike på B-vitaminer, spesielt vitamin B6. Vitamin B6 er nøkkelen til å roe en overaktiv nervesystemet. Pecans også inneholde pyridoksin, som produserer serotonin, som i sin tur stimulerer produksjon av melatonin. Melatonin er kjent som "søvnhormonet", og finnes i mange kommersielle sovepiller.

Chomp noen selleri. Selleri kan gjøre deg søvnig. Selleri inneholder et stoff som beroliger en person ned, slik at de kan sove.